Kiehl’s predstavlja svoju dugoočekivanu liniju za normalnu do problematičnu kožu

Kiehl’s predstavlja svoju dugoočekivanu liniju za normalnu do problematičnu kožu

Inspirirani ljekarskim naslijeđem te tradicionalnom uporabom i primjenom moćnih biljaka, kemičari Kiehl’sa ponosno najavljuju novi proizvod Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate – lagano i umirujuće ulje koje ne izaziva pojavu akni i komedona, a pomaže u poboljšanju izgleda kože koja je sklona nepravilnostima kao što su vidljivo crvenilo i nelagoda.

„Ljekarna Kiehl’s u 19. je stoljeću bila poznata kao izvor najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, koji su se uz primjenu napredne znanosti upotrebljavali za izradu jedinstvenih i djelotvornih pripravaka”, rekla je Cammie Cannella, voditeljica edukacije za marku Kiehl’s. „I danas inspiraciju pronalazimo u istraživanjima koja smo proveli na botaničkom i ljekovitom bilju i ekstraktima te u stručnosti koju smo razvili da bismo maksimalno iskoristili njihove pozitivne učinke. Vjerujemo u moć prirodnih sastojaka te nastavljamo upotrebljavati mnoge sastojke koje smo, kao homeopatska ljekarna, prvotno otkrili kroz naše iskustvo.”

Formula sa stopostotnim sastojcima prirodnog podrijetla, uključujući ulje sjemenki konoplje i ulje zelenog origana, pomaže u održavanju hidratacije i ublažava osjećaj napetosti na koži.

„Mnogi su iznenađeni što smo odlučili razviti uljnu formulu koja je namijenjena problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima”, dodaje Roberta Weiss, voditeljica inovacije proizvoda za marku Kiehl’s. „Priča zapravo ima smisla ako uzmete u obzir da ljudi koji imaju ovaj tip problema s kožom često upotrebljavaju proizvode koji su grubi za kožu, stoga ona postaje suha i ljušti se. Kada su naš tim za inovaciju proizvoda i kemičari započeli s istraživanjem sastojaka koji bi pomogli u pronalasku blagog i učinkovitog načina za pomoć ljudima s problemom vidljivog crvenila i nelagode na koži, otkrili su nevjerojatnu ublažavajuću i umirujuću snagu ulja sjemenki konoplje i ulja zelenog origana.”

Biljni koncentrat pogodan je za sve tipove kože, uključujući problematičnu kožu, masnu kožu te kožu sklonu nepravilnostima. Čak poboljšava i razinu hidratacije kože za punih osam sati.

Client | Kiehls

UMIRITE KOŽU SNAGOM BILJA

Formula sadrži moćnu mješavinu umirujućeg bilja i samo trinaest sastojaka te je stručno osmišljena i osigurava snažnu djelotvornost, lagano se nanosi i brzo upija.

ULJE SJEMENKI KONOPLJE

Ovaj sastojak poznat je po svojim ublažavajućim i umirujućim učincima. Ulje sjemenki konoplje proizvodi se procesom hladnog prešanja te je prirodne zelene boje. Biljni koncentrat, koji sadrži 60% ulja sjemenki konoplje, pomaže pri smanjenju vidljivog crvenila, smanjuje osjećaj nelagode na koži i pomaže u poboljšanju barijere kože te ona s vremenom postaje otpornija i zdravija.

ULJE ZELENOG ORIGANA

Zeleni origano, biljka trajnica, dobiva se putem destilacije vodenom parom iz cvjetnog dijela botaničke biljke. Ovaj sastojak, dobro poznat po svojim antioksidacijskim svojstvima, potječe iz mediteranskog područja te se tradicionalno upotrebljava kao antiseptik i sredstvo za umirivanje kože. Njegov udio u formuli pomaže u obnavljanju i umirivanju problematične kože.

Nova formula vidljivo smanjuje crvenilo i smanjuje osjećaj nelagode nakon jedne uporabe, dok također pomaže da barijera kože s vremenom ojača. Njezina je sigurnost testirana na osjetljivoj koži te je dokazano da ne izaziva pojavu akni i komedona.

Nakon jednog tjedna korištenja:
 89 % sudionika smatra da je koža glađa
 88 % sudionika osjeća smanjenje nelagode na koži
 83 % sudionika smatra da koža sveukupno izgleda bolje  76 % sudionika primjećuje vidljivo smanjenje crvenila

Nakon 4 tjedna korištenja:
 91 % sudionika smatra da je koža mekša na dodir
 88 % sudionika osjeća nahranjenost kože
 88 % sudionika smatra da je koža hidratizirana na dodir

DOKAZANA UČINKOVITOST

Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja je 330,00 HRK (30ml)
Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gela za čišćenje lica je 200,00 HRK (150ml) i 95,00 HRK (75ml)

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal kolekcija će biti dostupna od 11. veljače u Kiehl’s prodavaonicama u: Arena Centar, City Center one West, Centar Cvjetni, City Center one Split i Supernova Zadar.

Foto: Kiehl’s

Učitati još
Zatvori