Predstavljena je nova linija za kosu Kérastase Chronologiste

Predstavljena je nova linija za kosu
Kérastase Chronologiste

Salon Teuta, Teuta Mesaroš

Jesen samo što nije stigla, a s njom i razne obaveze i nove radne pobjede. Kako bi svaka pripadnica ljepšeg spola u iste krenula njegovana i besprijekorna, pri povratku s odmora poseže za terminom u beauty salonima. Poseban naglasak i pažnju treba staviti na kosu. Ona je nakon mora, sunca i soli, poprilično dehidrirana i traži obnovu. Iz godine u godinu, stvari se mijenjaju, ali zdrava rutina ostaje i upravo iz težnje za „životom iznad vremena“, kreirana je najekskluzivnija i najluksuznija Kérastase linija naziva Chronologiste, čije je predstavljanje, u skladu s epidemiološkim mjerama održano sinoć u ugodnom ambijentu terase zagrebačkog restorana – Dubravkin put. Uoči sinoćnje beauty večere, u L’Oréal Akademiji je također održano predstavljanje ove luksuzne linije i to pred odabranim predstavnicima Kérastase frizerskih salona.

Svačija kosa zahtijeva individualni pristup

Istinska ljepota dolazi s godinama, a prekrasna i njegovana kosa zaista ne prolazi ne zapaženo i ono što je najljepše od svega je činjenica da kosa uvijek može izgledati i biti zdrava, naravno ako su pravi tretmani i proizvodi u pitanju. Svačija želja je ostati zauvijek mlad, a kako za tu želju ne postoji čarobna formula, postoje neki drugi trikovi kako unaprijed djelovati na kvalitetu kože i kose. Svačija kosa zahtjeva individualan pristup i tretman, a u beauty svijetu već godinama postoje tretmani koji žene oduševljavaju iz dana u dan. Zdrava kosa, puna volumena i sjaja, ono je što Kérastase čini imenom koje je ujedno i sinonim za nepogrješivu kvalitetu koja iza svake svoje linije ima snažnu poruku. Poruku u kojoj je na prvom mjestu uvijek žena.

Napredna tehnologija i vrhunska kvaliteta

Rezultati koje pruža Kérastase Chronologiste linija su revitalizacija i potpuna regeneracija kose. Napredna tehnologija i vrhunska kvaliteta koja se nalazi u proizvodima iz najluksuznije linije do sada, obnavlja kosu od vlasišta do vrhova. Prekrasna tekstura, senzualnost, neodoljiv miris, jednostavno – dostupan luksuz u savršenoj tamnoj ambalaži. Kérastase je identificirao 6 dimenzija starenja vlasišta i kose, a na svaku ciljajući upravo s moćnim formulama koje se nalaze u novoj Kérastase Chronologiste liniji. Svaki od proizvoda sadrži regenerativne aktivne tvari kao što su hijaluronska kiselina, vitamin E i apisin. Miris ruža, božura i magnolije dodatno oplemenjuju ovu najpoželjniju liniju u beauty svijetu trenutno. Moćan serum inspiriran kavijarom, definitivno je must have ove jeseni i najpoželjniji je saveznik svake žene. Tretman koji je definitivno predmet žudnje, već je zainteresirao mnoge, a svoj termin možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku o kojem će se još dugo pričati.

Salon Animi, Ante i Ivana Roščić
Salon Franić, Zvonimir Franić i Ivona Palić
Salon ljepote Marina, Valentina Čajo i Marina Pehar
Salon Teuta, Teuta Mesaroš

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori