Kate Middleton pokazala svijetliju nijansu kose koja je jedna od jesenskih trendova

Kate Middleton pokazala svijetliju nijansu kose koja je jedna od jesenskih trendova

Kate Middleton ovih je dana posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu, a za tu je prigodu odabrala odjevnu kombinaciju i pravoj jesenskoj paleti – vestu brenda Warehouse boje vina kombinirala je s maslinasto zelenim cullote hlačama Jigsaw, a outfit je začinila modnim dodacima, također u boji vina, cipelama koje potpisuje Tod’s i klasičnom Chanel torbom. I dok njezina odjevna kombinacija u potpunosti ima jesenski predznak, isto se ne može reći i za njezinu frizuru jer je pokazala novu boju kose koja u potpunosti podsjeća na ljetne dane i svijetle tonove u kosi, nastale nakon izlaganja suncu.

Ipak, čini se da je nova boja kose ipak rezultat posjeta frizerskom salonu, a nijanse boje karamele odlično su se uklopili uz njezine prepoznatljive valove, ali i smeđu boju kose, s kojom smo je navikli gledati. Upravo su zlatni, medeni tonovi u kosi jedan od najvećih jesenskih trendova, osobito kad se kombiniraju s prirodnim nijansama kose, a miješanjem toplih i hladnih tonova, stvara se kontrast u kosi te ona djeluje življe.

Frizerski se stručnjaci slažu kako nova, svijetlija boja kose komplimentira njezinom tonu kože te “omekšava” smeđu nijansu s kojom smo je navikli gledati. Iako nije riječ o velikoj promjeni, već tek o suptilnom balansiranju nijansi, stvorio se dojam velike promjene frizure, što je zapravo odličan trik i dobra ideja ako tražite promjenu za jesenske dane.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori