Kate Middleton pokazala svijetliju nijansu kose koja je jedna od jesenskih trendova

Kate Middleton ovih je dana posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu, a za tu je prigodu odabrala odjevnu kombinaciju i pravoj jesenskoj paleti – vestu brenda Warehouse boje vina kombinirala je s maslinasto zelenim cullote hlačama Jigsaw, a outfit je začinila modnim dodacima, također u boji vina, cipelama koje potpisuje Tod’s i klasičnom Chanel torbom. I dok njezina odjevna kombinacija u potpunosti ima jesenski predznak, isto se ne može reći i za njezinu frizuru jer je pokazala novu boju kose koja u potpunosti podsjeća na ljetne dane i svijetle tonove u kosi, nastale nakon izlaganja suncu.

Ipak, čini se da je nova boja kose ipak rezultat posjeta frizerskom salonu, a nijanse boje karamele odlično su se uklopili uz njezine prepoznatljive valove, ali i smeđu boju kose, s kojom smo je navikli gledati. Upravo su zlatni, medeni tonovi u kosi jedan od najvećih jesenskih trendova, osobito kad se kombiniraju s prirodnim nijansama kose, a miješanjem toplih i hladnih tonova, stvara se kontrast u kosi te ona djeluje življe.

Frizerski se stručnjaci slažu kako nova, svijetlija boja kose komplimentira njezinom tonu kože te “omekšava” smeđu nijansu s kojom smo je navikli gledati. Iako nije riječ o velikoj promjeni, već tek o suptilnom balansiranju nijansi, stvorio se dojam velike promjene frizure, što je zapravo odličan trik i dobra ideja ako tražite promjenu za jesenske dane.

Foto: Profimedia

0