Journal.hr adventsko darivanje: Biobaza poklon setovi za žene i muškarce

Journal.hr adventsko darivanje: Biobaza
poklon setovi za žene i muškarce

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Biobaza poklon setovi za žene i muškarce

Biobaza liniju kozmetičkih proizvoda kreiraju stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi. Biobaza proizvodi su prilagođeni osjetljivoj koži jer su izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila. Veliki poklon set za muškarce ove zime uključuje 2u1 gel za tuširanje s limunskom travom, deo roll-on s limunskom travom, višenamjensku kremu te serum za brijanje i ulje za njegu brade. Set za žene sastoji se od piling šampona, šampona za obnovu i jačanje kose te eliksira za rast i jačanje kose.

Biobaza (gentle)men

Još jednom čak dva sretna čitatelja ili čitateljice imaju priliku osvojiti jedan Biobaza poklon set po želji – za žene ili muškarce. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @biobaza Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju
5. U komentaru označiti želite li poklon set za žene ili muškarce.

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do utorka, 18. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori