Journal adventsko darivanje: Barbie x Steampod pegla za kosu

Journal adventsko darivanje: Barbie x
Steampod pegla za kosu

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite trinaesti poklon u kalendaru – Barbie x Steampod peglu za kosu

Steampod je pegla za kosu nastala u suradnji L’Oréal Professionnela i Rowente koja koristi kombinaciju snage pare i topline za stiliziranje kose. Tajna Steampoda je jedinstvena tehnologija s preko 30 patenata koja omogućuje  jednostavno stiliziranje, čak i najnediscipliranije kose, uz 78% manje lomljenja kose u usporedbi s klasičnom peglom za kosu.

Uz Barbie Steampod darujemo vam i poklon bon za French Glossing uslugu u jednom od naših najboljih L’Oréal Professionnel salona. Radi se o salonu Teuta u Tkalčićevoj ulici 77 koji već godinama sa svojim stručnim frizerima sudjeluje u kreiranju trendova zagrebačke scene. French Glossing je usluga bojanja kose kojom se kombinirajući dvije profesionalne tehnike dobiva prirodni, chic look bojane kose. Rezultat je njegovana kosa i iznimno sjajna boja koju je moguće postići samo od strane L’Oréal Professionnel profesionalaca.

Journal x Steampod x Salon Teuta giveaway

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @lorealpro_education_hrvatska Instagram profil
  3. Pratiti @teutasalon Instagram profil
  4. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 11. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @trogirka – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori