Zagrebački salon u kojem možete obaviti potpuni makeover svoje kose

Zagrebački salon u kojem možete obaviti
potpuni makeover svoje kose

Josey Hair x Beauty salon

Bez obzira na to želite li potpunu promjenu boje svoje kose, brzo dotjerivanje ili potpunu beauty preobrazbu od glave do pete, Josey Hair x Beauty salon neće vas razočarati. Iako su mnoge od nas tijekom posljednjih godinu i pol dana pokušavale samostalno savladati umjetnost šišanja, bojanja i kreiranja manikura i pedikura kod kuće, zapravo nema ničega što nas veseli poput odlaska u salon kako bismo se opustile i prepustile profesionalnim rukama. Ako ste u potrazi za novim frizerskim salonom ili se samo pitate tko bi vam mogao kreirati najljepšu frizuru za nadolazeću jesen, odlaskom u Josey Hair x Beauty salon ne možete pogriješiti.

Radi se o zagrebačkom salonu kojem vjeruju brojne beauty entuzijastice, ali i poznate Hrvatice. S njihovom kreativnom direktoricom Josipom Drpić popričale smo o najpopularnijim frizurama za jesen, must-have proizvodima za kosu koji bi se trebali naći u svačijoj kupaonici te o tome što bismo sve mogle očekivati od njih u budućnosti. Pružatelji usluga poput A1 nude brojna rješenja po mjeri vašeg posla jer razumiju da uvijek postoji prostor za rast i poboljšanje, stoga ne sumnjamo da će i oni igrati važnu ulogu u poslovanju salona, ali i brojnih drugih obrta i tvrtki u Hrvatskoj. Detalje o Josey Hair x Beauty salonu doznajte o nastavku.

Josey Hair x Beauty salon
 • Upoznajte nas sa svojim salonom? Koji je vaš način rada i koje sve usluge pružate?

Josey Hair x Beauty je boutique tip salona koji nudi potpunu uslugu makeovera. To uključuje stiliziranje kose, make up te pedikuru i manikuru. Dakle, na jednome mjestu možete dobiti vrhunsku uslugu iz sva tri beauty segmenta te biti spremni za poslovni sastanak ili vjenčanje. Naši stilisti personaliziranom uslugom svakoj klijentici posvećuju dovoljno vremena kako bi razumjeli njezine želje, odredili potrebnu njegu te predložili stiliziranje koje će najbolje istaknuti ljepotu njezine kose i lica.  

Josey Hair x Beauty salon
 • Postoji li neka frizura koja se već izdvojila kao najpopularnija za jesensku sezonu? 

Više nema jedne, određene frizure – nosi se sve! No, najvažnije je da boja vaše kose bude kvalitetna, da kosa bude njegovana, sjajna i kreativno ošišana. Cilj je da kosa izvrsno pada u frizuru kojoj ne trebate posvetiti puno vremena, a opet da je savršena ako je pažljivo fenirana. Žena se mora dobro osjećati sa svojom frizurom, ona mora biti izvor njezinog samopouzdanja, njezin ukras. Naš je zadatak osigurati vam prirodnu boju ili pramenove, njegovati kosu, a da vi pritom uživate.

Josey Hair x Beauty salon
 • Koji proizvod za kosu bi se trebao naći u svačijoj kupaonici?

Tri su proizvoda najpotrebnija. Prvi je kvalitetan šampon koji će nježno ukloniti nečistoće, a pritom neće isušiti kosu. Potom regenerator ili maska koji će vratiti hidrataciju i nahraniti kosu isušenu čestim feniranjem, bojanjem i negativnim vanjskim čimbenicima. U konačnici važno je korištenje i suhog ulja ili seruma koji će lijepo zagladiti kosu i osigurati dodatnu anti-age zaštitu. Svakako, birajte profesionalne proizvode jer ćete s njima već nakon jednog pranja vidjeti razliku.

 • Kako ste se snašli i prilagodili radu za vrijeme korone?

Ne želimo više uopće razmišljati o razdoblju kada nismo mogli raditi, a sve nakon otvaranja je bilo lako i jednostavno. Usuglasili smo sigurnosni protokol, osigurali visokokvalitetne, mirisne dezinficijense, prozračivali prostor svježim zrakom sa Sljemena i nastavili biti motivirani i kreativni, educirati se, stvarati nove trendove. 

 • Jesu li se navike vaših klijentica promijenile nakon lockdowna? Ako da, na koji način?

Neke klijentice su u potpunosti promijenile boju kose, a neke stil. Ljudi su s nestrpljenjem dočekali povratak «novom normalnom», kako se popularno kaže. Svi smo bili željni promjena, a to se odrazilo i na trendove.

 • Što vas je sve mučilo u doba korone? Koji su vam bili najveći problemi?

Nažalost, Josey Hair x Beauty tim je taman navršio godinu dana kada je nastupio «lockdown». Za nas je to bio najgori mogući trenutak iz više razloga. Tek smo uspostavili vezu s našim dobavljačima, klijentima i posložili tim kada je sve stalo. I financijski i psihički, korona je bila izazov o kojem nitko od nas nije mogao sanjati niti u najluđem snu. 

Josey Hair x Beauty salon
 • Koliko ste morali biti inovativni vezano za svoje poslovanje?

Desetak dana nakon zatvaranja, počeli smo primati pozive klijentica koje su ostale bez šampona ili nekog drugog omiljenog proizvoda za njegu. Neke su zvale s molbom da im napravimo idealne omjere njihovih boja za kosu, a neke su se samo htjele javiti i pitati kako smo. Vrlo brzo smo organizirali web trgovinu kako bismo svima mogli ponuditi barem dio usluge i proizvoda koje im možemo osigurati u našem salonu. Bilo je važno ne izgubiti se, ne udaljiti se i ostati u kontaktu… Jako puno su nam značili ti pozivi i činjenica da moramo pričekati neke trenutke koji su se do sada podrazumijevali.

 • Jeste li imali dodatne potrebe za, primjerice, aplikacijama, društvenim mrežama i sličnim? Ako da, kako ste se snašli po tom pitanju?

Od početka rada Josey Hair x Beauty salona, svoj rad komuniciramo putem društvenih mreža. Klijenti to vole, komunikacija je dvosmjerna, uvijek postoji neko pitanje, komentar. Nastavili smo svakodnevno komunicirati putem profila na društvenim mrežama te se povezali s web trgovinom jednom kada je bila spremna. To se pokazalo kao izvrstan alat.

Josey Hair x Beauty salon
 • Što bi vam možda danas moglo olakšati obavljanje vašeg posla?

Razmišljamo o uvođenju opcije FISKAL1 u svoj salon. Djeluje kao da je prilično jednostavna za korištenje, a i možemo birati između prijenosnih i stolnih uređaja s većim ekranima. Uz to, postoji i opcija prijenosnog uređaja, što nam se jako sviđa jer ga, ako ikad za tim bude potrebe, možemo nositi sa sobom na teren. Tu je i opcija blagajne i printera u jednom, što sve čini još praktičnijim.

 • Jesu li možda postojale neke prednosti poslovanja tijekom korone koje biste voljeli zadržati i u budućnosti?

Svakako ćemo zadržati isti tempo komuniciranja putem društvenih mreža – treba ostati povezan, i mi kao tim, i s našim klijentima.

 • Kako predviđate da će izgledati budućnost u poslovanju salona u Hrvatskoj?

U Josey Hair x Beauty konstantno inoviramo te nastojimo našim klijentima ponuditi proizvode i usluge koje su dostupne u modnim i beauty središtima diljem svijeta. Uvodimo nove proizvode i stvaramo nove trendove kako bi naše klijentice uvijek mogle doživjeti nešto novo, čak i ako vole «rutinske» tretmane te su vjerne svom jednom, prepoznatljivom stilu.

Josey Hair x Beauty salon

* Članak je nastao u suradnji s A1 Hrvatska.

Foto: Josey Hair x Beauty salon

Učitati još
Zatvori