Jedan od najpoželjnijih milenijskih make up brendova ima novi proizvod

Jedan od najpoželjnijih milenijskih make
up brendova ima novi proizvod

Vjerojatno već znate o kojem je brendu riječ – Glossier je jedan od najpoznatijih brendova do čijih je proizvoda najteže doći. U cijeloj Europi su imali jednu pop – up trgovinu u Londonu koju su otvorili krajem prošle godine i zatvorili u veljači. Redovi ispred trgovine u Convent Gardenu su bili očekivano dugi. Ljubitelji minimalizma obožavaju Glossierove proizvode jer daju no makeup efekt. Neki od najpoznatijih proizvoda Boy Brow, Cloud Paint, Perfecting Skin Tint i Stretch Concealer. Prošle godine su predstavili sestrinski brend Glossier Play koji je predstavio drugačije proizvode koji nude više eksperimentiranja; šarene olovke za oči, glittere za oči i slično. Glossier ima i proizvode za njegu kože, a najpoznatiji je Balm Dotcom u koji se kunu mnogi ljubitelji skincarea. Cijeli moto brenda je manje je više.

Glossier ima nova sjenila za oči

Prije par dana predstavili su novi proizvod za oči za kojim su pomahnitale sve ljubiteljice šminke. Radi se o matte tekućim sjenilima za oči Skywash. Dolaze u sedam različitih nijansi, od zemljanih tonova do “zabavnijih” boja. Jednostavna su za upotrebu kao i ostali Glossier proizvodi. Imaju powder finish iako su tekući i nanose se ujednačeno. Sjenilo nije jako pigmentirano nego tvori laganu pokrivenost što je cijela mantra brenda. Formula je napravljena tako da se lako može aplicirati u više slojeva i tvrde da je postojana do 12 sati. Boje su inspirirane sjeverozapadnim krajolicima.

O proizvodu više možete saznati na Glossierovoj službenoj stranici. Iako se proizvodi ne mogu naručiti za Hrvatsku, možda uspijete biti jedni od rijetkih koji će naći put do njih na putovanjima ili preko prijatelja.

Tekst: Lea Jajaš

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori