Novo i još bolje izdanje jednog od najpopularnijih pudera

Novo i još bolje izdanje jednog od
najpopularnijih pudera

Postoje one naizgled nevažne stvarčice bez kojih ne možemo zamisliti dan. Kad smo bile malene, bila je to najdraža dekica bez koje nismo mogle zaspati; otkad smo porasle, to je šalica s kojom počinjemo dan ispijajući omiljeni napitak; sad kad smo otkrile make-up i jane iridale PurePressed Base mineralni puder – to je kutijica u koju je pakiran!

Ono dobro nam znano pakiranje koje uvijek imamo sa sobom, kutijica koja je obvezna u našim kupaonicama i na putovanjima. Koja nas čini sigurnijima, odvažnijima i samopouzdanijima baš zbog svog sadržaja. PurePressed Base puder najbolji nam je saveznik u prikrivanju akni, crvenila, hiperpigmentacije, bora.

Ekološki osviješten novi dizajn jane iredale pudera

Ovog proljeća u brendu jane iredale zaključili su kako je kraljici naših toaletnih torbica (i naših srdaca!) potreban redizajn. Kako bi bila još atraktivnija, inovativnija i održivija – stara kraljica stiže nam u novom ruhu!

Elegantna kompaktna kutijica izrađena je od laganog aluminija i dizajnirana da traje i štiti sadržaj. Unutrašnjost joj je od 50% recikliranog materijala, a vanjština moderna, uglađena i bezvremenska. Novi dizajn inspiriran je samim sadržajem: skincare make-upom s kojim izgledate dobro, osjećate se dobro i koji vam čini dobro.

U svijetu se svake minute proda jedan PurePressed Base mineralni puder, a mnoge su žene zaključile kako im je upravo ova podloga – nezamjenjiva. Zbog čistih sastojaka iz provjerenih izvora, minerala koji štite i njeguju, prikrivaju sve nedostatke i odgovaraju svakom stanju kože, ovom puderu vjeruju ljubitelji i znalci make upa u cijelom svijetu.

Brend jane iredale odlazi i korak dalje, pa i refili stižu u potpuno novoj ambalaži. Poštujući načela održivog razvoja, pakira ih u 100% reciklirani karton s oznakom Forest Stewardship Council (FSC). Novitet je i ‘prozorčić’ na pakiranju koji olakšava odabir nijanse.

Dostupno u svim DermaCare centrima, na web shopu te kod ovlaštenih partnera.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori