‘It’ boja laka za nokte za ožujak
‘It’ boja laka za nokte za ožujak

‘It’ boja laka za
nokte za ožujak

Zakoračili smo u mjesec ožujak i sitno odbrojavamo do službenog početka proljeća. Uživamo u dužim danima i toplijim temperaturama, ispijanju kave na suncu i prekrasnoj paleti boja svježeg cvijeća. Mijenjamo i garderobu u našem ormaru pa se tako prebacujemo na laganije materijale, balonere i tenisice. Na red je došla i ‘it’ boja laka za nokte za mjesec ožujak s inspiracijom iz beauty trendova 90-ih.

‘It’ boja laka ovaj mjesec dolazi u divnoj tamnoj dusty pink nijansi

Ovog mjeseca nosit ćemo tamniju ružičastu nijansu na bazi smeđe i mauve nijanse koja pristaje apsolutno svakom tonu kože. Rosewood nijansa je inspirirana možda i najkontroverznijim beauty trendom 90-ih, Rosewood ružem za usne koji se danas smatra klasikom. Postoji razlog zašto je ova nijansa ostala planetarno popularna –  univerzalno je laskava na usnama, baš kao i na noktima.

Ova boja uistinu utjelovljuje 90’s estetiku koja je zavladala na društvenim mrežama, a upravo zbog toga je i naša ‘it’ boja laka za nokte ovog mjeseca.

Journal favoriti

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih lakova za nokte, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika zbog čega je teško bilo pronaći baš pravu dusty pink nijansu. Odabrati savršen lak za nokte doista može biti zahtjevan posao. U nastavku donosimo izbor najsličnijih Rosewood nijansi među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog favorita.

Gelcare - Rosewood
Gelcare - Rosewood
dior vernis - 558 grace
dior vernis - 558 grace
essie - eternal optimist
essie - eternal optimist
opi - suzi calls the paparazzi
opi - suzi calls the paparazzi
essence - the final rose

Foto: Instagram (@gelcare.official)

Učitati još
Zatvori