‘It’ boja laka za nokte za lipanj
‘It’ boja laka za nokte za lipanj

‘It’ boja laka za
nokte za lipanj

Prvi datum u mjesecu uvijek je rezerviran za našu omiljenu ‘it’ boju laka za nokte. Iako je vremenska prognoza promjenjiva, veselimo se ljetu koje sa sobom donosi živopisne boje i svježu energiju. U skladu s tim, ovog je mjeseca ‘it’ boja laka posebna trendi berry red nijansu. Ova bogata, intenzivna boja, koja spaja crvene tonove sa suptilnim ljubičastim i ružičastim nijansama, savršena je za one koji žele dodati dašak sofisticiranosti i energije svojoj ljetnoj estetici.

‘It’ boja laka za nokte – berry red

Ova nijansa pruža dubinu i intenzitet koji obična crvena boja možda ne može. Savršena kombinacija crvenih i ljubičastih tonova stvara profinjen i zavodljiv izgled. Ova nijansa je nevjerojatno svestrana. Berry red se lako može nositi tijekom dana, ali i kao savršen dodatak elegantnom večernjem izgledu. Pristaje svim tonovima kože i naglašava preplanuli ten.

Možemo reći da je moderna verzija klasične crvene boje. Dodavanjem ružičastih i ljubičastih nijansi, ova boja dobiva sofisticiran i elegantan izgled, savršen za sve prilike, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Lakovi za nokte u berry red nijansama

Berry red lak za nokte je savršen izbor za ljetne dane, nudeći bogatu i intenzivnu nijansu koja savršeno utjelovljuje duh ljeta. Bez obzira preferirate li jednostavnost ili glamur u svojoj manikuri, ova nijansa je pravi izbor za mjesec lipanj. Pripremite se za ljeto sa stilom i dodajte dašak berry red boje svojoj svakodnevici!

U nastavku donosimo naše favorite lakova za nokte.

Foto: Instagram (@themaniclub, @lolo.nailedit)

Učitati još
Zatvori