‘It’ boja laka za nokte za veljaču
‘It’ boja laka za nokte za veljaču

‘It’ boja laka za
nokte za veljaču

Službeno nam je stigla veljača, mjesec koji glasi kao jedan od najljepših u godini. Veljača glasi kao najposebniji mjesec u godini upravo zbog toga što u njemu slavimo ljubav. Veljaču će obilježiti Valentinovo, blagdan koji glasi kao omiljeni mnogih, odnosno blagdan u kojem nas okružuju pokloni, slastice i dragi ljudi. S obzirom da nam ponekad misli znaju biti preokupirane time što kupiti boljoj polovici i kako ih najbolje iznenaditi, ovo Valentinovo ne zaboravite misliti na sebe. Osim fokusa na darove za bolju polovicu Valentinovo je također vrijeme kada bi trebali misliti na sebe, a jedan oblik self-carea jest odlazak na manikuru.

‘It’ boja laka ovog mjeseca je u znaku ljubavi

Ovaj mjesec obilježavamo ljubav, a svi znamo kako je upravo roza boja simbol iste. Tako ćemo ovog Valentinova nositi ružičastu boju na noktima, ali ovog puta ona dolazi u divnoj baby pink nijansi. Ova nijansa često se ističe kao go-to odabir mnogih od nas. Spada pod one boje koje nikada ne izlaze iz mode i koja ća pasati uz svaki naš outfit. Upravo zbog toga je i naša ‘it’ boja laka za nokte za veljaču. Idealan je spoj klasike i tematike koja se veže za Dan zaljubljenih. Sigurne smo kako će baš ova baby pink nijansa postati vaša omiljena boja laka za nokte.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ružičastih lakova, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u divnoj baby pink boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog zimskog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

 

Chanel
O.P.I
Essie
MyGel

Foto: Instagram (@gelcare.official), Chanel, Beauty Bay, O.P.I., Essie

Učitati još
Zatvori