‘It’ boja laka za nokte za travanj
‘It’ boja laka za nokte za travanj

‘It’ boja laka za
nokte za travanj

Nakon duge i hladne zime napokon smo zakoračili u proljeće. Jubilarno smo se iz tamnih i moody nijansa vratili pastelnim i onim malo intenzivnijim i življim bojama. Žive boje obojale su naše garderobe, a upravo njih implementiramo u svaki apsket života. Tako će jedna od boja koju ćemo nositi ove sezone biti wasabi zelena. Trendovi predviđaju kako će upravo ova boja preplaviti našu street style scenu, a upravo smo ju mi izabrali za našu ‘it’ boju laka za nokte mjeseca.

‘It’ boja laka za nokte ovaj mjesec dolazi u divnoj wasabi nijansi

Možemo reći kako je travanj jedan od onih mjeseci kojemu se najviše veselimo. Primarno jer je proljeće u punom cvatu, a samim time ljeto je sve bliže. Već smo spomenuli kako će zelena biti ‘it’ boja sezone, a upravo ovu wasabi nijansu viđati ćemo u brojim modnim i beauty lookovima. Ovu eklektičnu zelenu nijansu ćete htjeti zadržati u rotaciji ove godine. Zelene su bogate i jedinstvene, što ih izdvaja od tipičnih, tradicionalnih boja koje često koristimo. Upravo zbog toga ova nijansa zelene boje biti će naš idući izbor pri posjetu beauty salonu.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih lakova u zelenoj boji, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u zelenoj boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog ljetnog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

Foto: Instagram, Beauty Bay, O.P.I, Nail Polish Direct

Učitati još
Zatvori