‘It’ boja laka za nokte za prosinac
‘It’ boja laka za nokte za prosinac

‘It’ boja laka za
nokte za prosinac

Stigao nam je prosinac, mjesec koji glasi kao najljepše doba godine. Prosinac je ujedno mjesec koji provedemo okruženi najbližima, a posebna blagdanska atmosfera koja krasi ovaj mjesec uistinu ga čini jednim od najljepših. Svake godine blagdanska čarolija popraćena je divno ukrašenim ulicama, posebnim gastro delicijama i druženjem s obitelji i prijateljima. No, prosinac je mjesec prepun slavlja, a atmosfera na Adventu i domjencima uvijek je na vrhuncu. Za svako slavlje potrebna je posebna blagdanska kombinacija, a ona je uvijek popraćena trendi manikurom koja upotpunjuje svaki outfit.

‘It’ boja laka ovaj mjesec dolazi u divnoj nijansi crvene boje

Do sad je već poznato kako u prosincu biramo boju laka za nokte koja će se idealno uklopiti uz svaki naš blagdanski outfit. Ovog mjeseca boja laka koja će vladati jest crvena. Crvena se inače ističe kao idealna boja laka za blagdansko razdoblje. Pretežito ju nosimo u hladnijim mjesecima, a ovaj mix jarko i tamno crvene boje je idealan za prosinac. Nijansom podsjeća na crno vino, a svakom vašem outfitu dati će dozu šarma i elegancije. Ovo je zaista jedna od onih boja laka za nokte koja je vječni klasik i koju ćemo poželjeti nositi cijele zimske sezone.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih crvenih lakova, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u divnoj boji crvenog vina među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog zimskog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

Najljepši lakovi u nijansi kuhanog vina

Chanel
Essie
O.P.I
Mylee MyGel

Foto: Instagram, Beauty Bay, Chanel, Essie, O.P.I

Učitati još
Zatvori