‘It’ boja laka za nokte za ožujak
‘It’ boja laka za nokte za ožujak

‘It’ boja laka za
nokte za ožujak

Ožujak smo dočekali s tmurnim i snježnim vremenom, no vrijedi se podsjetiti da je upravo ožujak mjesec u kojem ćemo dočekati proljeće. Zapravo samo kratko još odbrojavamo do prvih dana proljeća. Početak proljeća označava i vraćanje našim omiljenim proljetnim modnim kombinacijama. Iz ormara izvadit ćemo naše omiljene balonere, t-shirt i tenisice koje ćemo nositi cijelu sezonu. Uz naše omiljene proljetne modne kombinacije boja laka s kojom ćemo zakoračiti u proljetnu sezonu je divna bež boja koja će pasati na svaku vašu modnu kombinaciju. Upravo je ta boja naš odabir kao ‘it’ boja laka za nokte za ožujak.

‘It’ boja laka ovaj mjesec dolazi u divnoj nude nijansi

Ovog mjeseca nosit ćemo toplu nijansu na bazi bež boje koja pristaje apsolutno svakom tonu kože. Neutralne boje laka za nokte nikada ne izlaze iz mode, možemo reći da su one uvijek u trendu i s njima ne možemo pogriješiti. Upravo je ova nježna nude nijansa idealan odabir za vašu sljedeću manikuru jer je istovremeno chic, elegantna i laska svakom tonu kože. Ova boja uistinu utjelovljuje clean estetiku kojoj cijeli internet teži zadnjih godinu dana, a upravo zbog toga je i naša ‘it’ boja laka za nokte ožujka.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih bež lakova, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u divnoj nude boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog zimskog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

 

Najbolji lakovi u nude nijansi

Essie
O.P.I
Zoya
Douglas

Foto: Instagram, Douglas, O.P.I, Essie

Učitati još
Zatvori