Hit serum za postizanje čistog tena, nevidljivih pora i ‘glass skin’ looka koji svi želimo

Hit serum za postizanje čistog tena, nevidljivih pora i ‘glass skin’ looka koji svi želimo

Ljeti stanje kože lica često može postati puno gore, pogotovo ako patite od prištića i akni. Visoke temperature i znoj često doprinose začepljenju pora i pojavi još veće broja nesavršenosti na licu. Srećom, postoje proizvodi koji su kreirani od strane dermatologa koji pružaju takve rezultate da biste mogli ostati zapanjeni transformacijom svoje kože koja bi navodno trebala biti ujednačenija, a pore nevidljive. Tijekom zadnjih pet godina, čini se da je bezbroj dermatologa počelo kreirati vlastite formule i proizvode za njegu kože. Tu im, naravno, uvelike pomaže njihova stručnost, kako bi stvorili linije koje donose njihovo znanje i vještine u vašu kupaonicu. Među svim takvim proizvodima Intenzivni obnavljajući serum dr. Loretta beauty entuzijasticama pruža neusporedivo dobre rezultate.

Intenzivni obnavljajući serum pomoći će vam postići ‘glass skin’ look

Čak i nakon višegodišnjeg zanemarivanja zdravlja kože, mnogi koji su isprobali ovaj serum kažu da im je popravio tonus i teksturu kože. Uz to, on koži pruža bogatu dozu hidratacije koja se uspješno suprotstavlja ljuštenjima zbog korištenja retinola. On je poput magije u bočici. Koža je meka, punašna i sjajna odmah nakon upotrebe, a ostaje podatna i satima kasnije te preko noći.

Iako su klasični serumi obično malo gušći od vode, Intenzivni obnavljajući serum ima teksturu gel-ulja za hidrataciju koja traje. Isto tako, on sadrži i molekulu koja se naziva Lipochroman, najjači antioksidans od svih, koji koži pruža maksimalnu zaštitu od onečišćenja, dok se vitamin E i linolna kiselina bore protiv znakova starenja i UV zračenja. Protuupalni glikolipidi pomažu koži da zadrži vlagu, a vitamin F iz linolenske kiseline koži pruža vlagu.

Emily Ratajkowski ovaj serum naziva pravom poslasticom za kožu

Nakon što ga probaju, brojne beauty entuzijastice su rekla da ne znaju kako su ikad živjele bez ovog seruma. Tako je umirujuć i obnavljajuć te čini da koža izgleda i osjeća se puno mlađe. A najbolji dio je što ju štiti od svih uzročnika starenja kože. Nije ni čudo što ga supermodel Emily Ratajkowski svakodnevno koristi i naziva pravom poslasticom za kožu. On je poput tajnog oružja koje pomaže koži da ostane elastična, sjajna i mladolika. Koži ostavlja osjećaj glatkoće, poput svile. Oni s masnom kožom koja je sklona aknama kažu da je to jedini serum kojem ostaju vjerni jer čini njihovu kožu neusporedivo mekom, glatkom i zaštićenom.

Mnogi beauty junkieji koji već godinama pokušavaju postići ‘glass skin‘ kažu da su to konačno uspjeli nakon jedne bočice Intenzivno obnavljajućeg seruma Dr. Loretta. Ukratko, vaša koža nikad neće izgledati bolje, pore su nevidljive, a masna koža postaje, usuđujemo se reći – normalna!

Dr. Loretta Intenzivni obnavljajući serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori