Donosimo dozu inspiracije za zimske manikure
Donosimo dozu inspiracije za zimske manikure

Donosimo dozu inspiracije za
zimske manikure

Kada govorimo o manikurama za jesensko i zimsko razdoblje najčešće se referiramo na divne tamne nijanse koje same po sebi krase ovo razdoblje. Tamno crvena, zelena, plava i smeđa boja kraljice su jesenskog i zimskog razdoblja, a također će krasiti i naše nokte ove sezone. Tamne i zagasite boje ističu se kao it nijanse koje nosimo u hladnijim mjesecima u godini, a ove godine upravo tamnoplavi, smaragdnozeleni, crveni i smeđi lakovi za nokte preuzimaju glavnu ulogu u sezoni.

Manikure koje ćemo nositi ove zime

Inspiracija za manikuru nikad nije dovoljno, a ako ste u potrazi za istom na pravom ste mjestu. Trendovi u svijetu manikura mijenjaju se sezonski. Od različitih boja koje se nalaze pri samom vrhu svake sezone do dizajna koji variraju od minimalističkih do onih s mnoštvom različitih detalja. Svaka sezona rezervirana je za razne trendove, o tome koji trendovi vladaju jeseni smo već pisali. Bez obzira jeste li fan jednostavnih manikura ili preferirate dizajn, u nastavku donosimo zimske manikure koje ćemo nositi nadolazeće sezone.

Osim divnih zagasitih boja nosimo i minimalistički dizajn

Boje koje vladaju jeseni i zimom su zagasite, a ujedno se i odlično prilagođavaju vremenu koje jesen i zima donosi. No, ukoliko niste fan jednostavne manikure i pri svakom posjetu salonu volite eksperimentirati – donosimo ponešto i za vas. Naime, svoje jesenske i zimske manikure uvijek možete začiniti dizajnom.

U zadnje vrijeme sve popularnije su french maknikure u raznim bojama, a uz njih se ističu minimalni dizajni u divnim zagasitim nijansama. Ukoliko ste fan dizajna na noktima u nastavku donosimo izbor jesenskih i zimskih manikura među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastiti favorit.

Učitati još
Zatvori