Jeste li znali da postoji parfem za pletivo? Ovaj brend osvježit će vaše omiljene pulovere u trenu

Jeste li znali da postoji parfem za pletivo? Ovaj brend osvježit će vaše omiljene pulovere u trenu

@ilovemrmittens

I Love Mr Mittens jedan je od naših omiljenih modnih brendova koji se bave izradom pletiva, a još prije par godina, kada je prvi put došao u središte pozornosti, osvojio nas je svojim krupno pletenim i voluminoznim kardiganima i puloverima. Možda se sjećate da je prvi masovno prepoznatljiv kardigan brenda bio onaj vuneni s velikim puf rukavima, izveden u niz pastelnih nijansi na koje je imuna ostala malo koja trendseterica.

Brend s bazom u Belgiji nastavio je kroz godine nizati odlične kolekcije i u svoju ponudu postupno dodavao i neke sasvim nove modele i stilove, a sa svojom kreativnosti posebno se istaknula Stéphanie Caulier, belgijska dizajnerica koja stoji iza brenda I Love Mr Mittens i koja se bavi ručnom izradom ovih pulovera. Kao velika obožavateljica šivanja i pletenja, Stéphanie je zaključila kako nije dovoljno samo kupiti svoj novi omiljeni pulover od vune, već se treba i brinuti o njemu, održavati ga i tako mu produljivati vijek trajanja. U tu svrhu predstavila je i nekoliko dodataka za svoje pletivo, a uz I Love Mr Mittens češalj za vunu, tu je i brendov parfem osmišljen upravo za najdraže pletene komade.

@ilovemrmittens

Parfem za pletivo

Imajući na umu da vunu nije jednostavno, a ponekad ni preporučljivo prati,
Stéphanie je u suradnji s tvrtkom Marie-Stella-Maris predstavila Eau de Lavande. Ova jedinstvena suradnja, dovela je dva brenda do idealnog rješenja za osvježenje pletiva, i to u obliku nježnog i prirodnog spreja koji našim omiljenim puloverima i kardiganima daje na svježini. Sami miris baziran je upravo na svježini i mekoći cvijetova lavande u rano jutro, a prirodna formula ovog parfemskog spreja ne samo da daje lagani miris odjeći koju nosimo, već i uklanja one neželjene.

I Love Mr Mittens parfem za pletivo prodaje se po cijeni od 12 eura i nabaviti ga možete ovdje.

@ilovemrmittens

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori