Ova okoloočna krema s vitaminom C posvjetljuje podočnjake u trenu

Ova okoloočna krema s vitaminom C
posvjetljuje podočnjake u trenu

Podočnjake mogu uzrokovati razni čimbenici poput genetike, nezdrave prehrane ili alergija. Bez obzira na razlog njihovog postojanja, većina nas je uvijek u potrazi za proizvodom koji će trajno izbrisati tamne krugove oko naših očiju. Uzimajući to u obzir, korištenje ciljanog tretmana može pomoći posvijetliti podočnjake kako bi izgledali znatno manje umorno. A prema brojnim beauty entuzijasticama nećete morati ni potrošiti puno novca kako biste došli do proizvoda koji stvarno radi svoj posao. Naime, I Dew Care Glow-Key krema za područje oko očiju s vitaminom C preobrazit će vaš pogled u trenu.

I Dew Care je kreirao okoloočnu kremu koja će vam novi radni tjedan odmah učiniti lakšim

Ova krema sadrži nekoliko ključnih sastojaka koji zajedno djeluju na vidljivu transformaciju umornih očiju. Vitamin C i vitamin B3 ujednačavaju kožu i minimiziraju fine linije. Tu je i ekstrakt sjemenki kave koji zateže kožu, a ekstrakt guave donosi dozu antioksidansa za smanjenje natečenosti i upale. I Dew Care Glow-Key kremu možete nanositi ujutro i navečer, a njezina ružičasta boja pomoći će poništiti i diskoloraciju prije nanošenja korektora. Formulacija također ne sadrži sastojke kao što su parabeni, sulfati, ftalati, formaldehidi, oksibenzon ili triklosan. 

Uz to, ova krema dobiva visoke ocjene među sve većim brojem korisnika. Mnogi kažu da čini veliku razliku u posvjetljavanju kože oko očiju u samo sedam dana, a mnogima i brže od toga. Većina njih se složilo da je ova krema instant rješenje za svakoga tko se bori sa “zombi očima”. Odličan je odabir i za one koji žele prijeći na cruelty-free veganski proizvod. Ovo je krema koja uistinu dubinski hidratizira kožu bez masnih tragova ili kreiranja ‘filma’ na koži. Ako vam dosad niti jedan proizvod nije pomogao ovo bi mogao biti odličan odabir za rješavanje problema umornih očiju s tamnim krugovima.

I Dew Care Glow-Key Vitamin C krema za područje oko očiju možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori