Čak i ako niste obožavatelj, ovu masku za piling lica ćete iznova kupovati

Čak i ako niste obožavatelj, ovu masku za
piling lica ćete iznova kupovati

Na početku pandemije, brojne beauty entuzijastice počele su još više računa voditi o njezi kože. Maske za njegu lica postale su must-have, pogotovo kad smo redovito počeli nositi zaštitne maske koje su nam uzrokovale razne reakcije na licu. Tada su svi maske uključili u svoju redovitu rutinu za njegu kože. To je postao terapeutski ritual koji nam je pomogao da se opustimo i resetiramo za dane koji su pred nama. Danas, dvije godine kasnije, ovaj ritual je još uvijek dio naše stalne rutine. No, maske koje koristimo se stalno mijenjaju.

U posljednje vrijeme sve više beauty insajderica, ali i slavnih dama poput Hailey Bieber, poseže za Holifrog Kosi Multi-Acid maskom za lice. To je prva maska za lice brenda, koja je lansirana početkom ove godine. Resurfacing maske nisu ništa novo, ali ova se istaknula jer prodire ispod površinskog sloja kože kako bi popravila oštećenja. Osim toga, učinkovita je, ali nježna, unatoč snažnoj koncentraciji AHA, BHA i PHA kiselina. Dizajnirana je za korištenje noću, a ujutro ćete se probuditi ujednačenog tona i s manje znakova suhe kože.

Holifrog maska za piling lica neće isušiti vašu kožu

Formula uključuje mješavinu AHA i BHA kiselina, različitih veličina molekula, za uklanjanje odumrlih stanica kože i čišćenje pora. Tako se najefikasnije može spriječiti nastanak prištića i mitesera. Osim toga, u formuli ove maske se nalazi i PHA kiselina koja obavlja piling i hidratizira kožu. Tu je i glukozamin za dodatno posvjetljivanje kože i minimiziranje hiperpigmentacije te mnoštvo biljnih ekstrakata i antioksidansa koji popravljaju, umiruju i smanjuju upale. Za korištenje nanesite obilan sloj maske na svježe očišćenu kožu i pustite ju da odstoji 10-20 minuta prije nego što ju isperete i nanesete hidratantnu kremu. Zbog broja aktivnih sastojaka u njezinoj formuli, preporučuje se da preskočite korištenje bilo kakvih dodatnih kemijskih pilinga ili retinola onih dana kada koristite ovu masku.

Nemojte se iznenaditi ako prilikom nanošenja ove maske osjetite blage trnce. S obzirom na broj kiselina u formuli, taj osjećaj je sasvim normalan. Ipak, koža vam ne bi smjela biti crvena i zategnuta nakon što ju isperete, u tom slučaju nemojte više koristiti masku. Nakon tretmana ovom maskom vaša koža bi trenutno trebala biti blistavija i čišća.

Holifrog Kosi Multi-Acid masku za lice možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori