Ovaj Božić sebi i dragim osobama poklonite hit beauty tretmane po super cijenama

Ovaj Božić sebi i dragim osobama poklonite hit beauty tretmane po super cijenama

Stigao nam je i posljednji mjesec u godini, a to je mjesec darivanja. Tijekom prosinca želimo razveseliti naše najbliže i staviti im osmijeh na lice, ali potrebno je počastiti i samu sebe kako bismo proslavile još jednu uspješno odrađenu godinu. Tim povodom Poliklinika Bagatin pripremila je adventsku ponudu s odličnim popustima iz područja estetske kirurgije, stomatologije, dermatologije i kozmetologije. Svaki dan od 1. do 23. prosinca na službenom Instagram profilu te putem linka pratite aktualnu ponudu koju možete uplatiti tijekom adventskog perioda (do 23. prosinca).

Upravo zato nemojte propustiti otkriti svoju najdražu uslugu iz cijelog asortimana Poliklinike Bagatin.

Osim odličnih popusta, Poliklinika Bagatin nagrađuje i svoje pratitelje. Uključite se u u veliki nagradni natječaj koji traje do 23. prosinca na Instagram profilu Poliklinike Bagatin. U komentaru, ispod bilo kojeg Instagram posta objavljenog u periodu do 23. prosinca, navedite svoju želju za 2022. godinu, a oni s najkreativnijim odgovorom ulaze u izbor za glavnu nagradu – set tretmana u vrijednosti od minimalno 2000 kuna. Pravila nagradnog natječaja možete pronaći na linku.

Osvojite vrijedne nagrade iz beauty svijeta te te ugrabite najpopularnije beauty tretmane 2021. godine od onog za pomlađivanje lica i oblikovanje tijela do dentalnih usluga. O mnogima od njih već smo vam pisale i mi na linku. No, kako bismo vam olakšale, u nastavku vam donosimo 5 hit tretmana koji su privukli najviše pažnje brojnih beauty entuzijastica tijekom protekle godine, a koje možete naći u Poliklinici Bagatin.

CoolSculpting tretman za oblikovanje tijela

Najčešće se pod svjetlom reflektora nalaze upravo tretmani za oblikovanje tijela. No, ove se godine jedan posebno istaknuo u mnoštvu, a to je CoolSculpting tretman. Radi se o ciljanom tretmanu zamrzavanja potkožnog masnog tkiva koje se potom izbacuje iz tijela. To je hit tretman koji je na glasu kao neinvazivna alternativa liposukciji, a prvi uređaj nove generacije u Hrvatskoj nalazi se upravo u Poliklinici Bagatin.

Saznajte po čemu se ovaj uređaj razlikuje od svih ostalih uređaja za oblikovanje tijela na linku.

HydraFacial – tretman koji licu vraća sjaj, vlagu i elastičnost

HydraFacial tretman je hidratacijski, anti-age tretman koji umiruje i opušta kožu lica. Namijenjen je svim tipovima kože, a prvi rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Ovaj svjetski popularan i sofisticiran tretman lica istovremeno čisti, polira i hidratizira kožu, a moguće ga je u potpunosti personalizirati prema potrebama vaše kože pomoću tzv. boostera. Primjenjuje se kad je suhoj i umornoj koži potrebna revitalizacija koja će joj osigurati dubinsku hidrataciju i njegu. Ovo je idealan tretman za njegu kože i prije važnih događanja jer su rezultati vidljivi odmah.

Više o prednostima HydraFacial tretmana pročitajte na linku.

Konzultacije za grudi 

Povećanje grudi zasigurno je jedna od najtraženijih estetskih operacija u svijetu za koju se svakodnevno sve veći broj žena odlučuje. Današnji modeli implantata nude daleko bolje rezultate nego prijašnji modeli i to, naravno, samo u rukama iskusnog kirurga sa specijalizacijom plastične kirurgije s kojim se potrebno konzultirati prije operacije. Na konzultacijama popričajte o svojim željama i nedoumicama, a kirurg će vam reći imate li realna očekivanja i jeste li kandidat za operaciju.

Pogledajte video s detaljnim prikazom konzultacija za povećanje grudi ovdje.

Dermalni fileri 

Tijekom prosinca iskoristite posebnih 20% popusta na uplatu  i aplikaciju dva ili više dermalna filera u jednom dolasku. Popust vrijedi za sve Juvederm, Belotero, Belotero Lips i Radiesse dermalne filere, kao i za kombinaciju više vrsta filera. Najvažnije je naglasiti kako hijaluronski dermalni fileri omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lice.

Saznajte koji se dijelovi lica mogu tretirati dermanim filerima na linku.

Zabilježite datume 

Osim odličnih popusta na brojne tretmane, nemojte zaboraviti na Botox Day i Happy Hour. Popularna Vistabel terapija bora lica, dostupna je 8. prosinca uz ekskluzivnih 25% popusta, a u srijedu 15. prosinca iskoristite čak 60% popusta na sve pakete laserske epilacije i recite zbogom dosadnim dlačicama. Tretmane kupljene za vrijeme adventske ponude možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Za više informacija o adventskoj ponudi možete poslati upit putem maila info@bagatin.hr ili nazvati +385 1 46 10 225.

Foto: Poliklinika Bagatin, Pexels

Učitati još
Zatvori