Donosimo izbor najboljih hidratantnih krema za nadolazeće jesenske dane
Donosimo izbor najboljih hidratantnih krema za nadolazeće jesenske dane

Donosimo izbor najboljih hidratantnih krema
za nadolazeće jesenske dane

Uskoro nam stiže jesen, a ona sa sobom nosi kraće dane i hladnije vrijeme. Hladniji dani iziskuju dobru skincare rutinu koja će našu kožu hidratizirati i njegovati u nadolazećim mjesecima. Jedan proizvod koji se ističe kao must-have svake skincare rutine je krema za lice. S obzirom da su ljetni mjeseci polako iza nas, osim naše garderobe, promijeniti će se i proizvodi unutar naših kozmetičkih torbica. Lagane teksture zamijenit ćemo hranjivim i hidratantnim koji će našu kožu zaštititi. Da bi naša koža bila njegovana i zdrava, vrlo je bitno promijeniti rutinu i prilagoditi je hladnijim, jesenskim i zimskim danima.

Izbor najboljih hidratantnih krema za nadolazeće hladne dane

Jesen je pred nama, a to znači da mijenjamo većinu naših skincare proizvoda. Kao što smo već rekli, krema za lice jedan je od must-have proizvoda, ali kako odabrati onu pravu? U moru beauty proizvoda teško je izabrati pravu hidratantnu kremu za lice. No, ako se vodite svojim tipom kože odabir prave suzit će vam izbor. Pri izboru kreme vrlo je bitno pripaziti na njezinu formulu i odabrati onu idealnu za vlastiti tip kože. Osobe sa suhom kožom trebaju se okrenuti formulama koje su obogaćene uljima, dok osobe s masnom kožom i u zimskim danima trebaju potražiti laganije, ali istovremeno hidratantne, po mogućnosti gel-formule.

 

 

Kada ste identificirali tip kreme koji je idealan za vašu kožu, sada je vrijeme da izaberete brend. S obzirom na to da je tržište zaista zasićeno beauty proizvodima teško je izabrati onaj pravi. Upravo zbog toga, u nastavku vam donosimo izbor omiljenih hidratantnih krema raznih beauty entuzijastica među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog favorita.

Foto: Instagram, Cult Beauty, Beauty Bay, L’Adria, Kiehl’s, Bioderma

Učitati još
Zatvori