Ovo će biti uvjerljivo najljepši ruževi za usne u proljetnoj sezoni

Ovo će biti uvjerljivo najljepši ruževi
za usne u proljetnoj sezoni

Osim što smo na tjednoj bazi bombardirani novitetima koji nam stižu iz svijeta ljepote, poznati beauty brendovi stavljaju nas na slatke muke i nadmetanjem koji će od njih predstaviti šarmantnije pakiranje svojih novih make up proizvoda. Činjenica je da ponekad jako teško odolimo samim ambalažama preparativne i dekorativne kozmetike i to je jednostavno ono što prvo vidimo na polici u drogeriji ili parfumeriji pa već stvaramo prvi sud o proizvodu i prije no što smo se uvjerili u njegovu formulu.

Nova Guerlain make up kolekcija za proljeće 2020. osvaja na prvi pogled

Proljeće 2020., sudeći po onome što smo dosad imale priliku vidjeti, neće biti ništa manje uzbudljivo no dosadašnjih godina i nekolicina brendova pomest će nas s nogu kozmetikom čiji je dizajn san svakog istinske beauty kolekcionarke. Uzmimo za primjer samo najnoviju make up kolekciju brenda Guerlain, namijenjenu sezoni proljeće 2020. U njoj su zasad najavljena tri proizvoda, već jako nam dobro poznata, no u novom ljupkom ruhu.

Uvjerljivo najljepši proljetni ruževi za usne

U kolekciji, koja u prodaju stiže ove veljače, nalazi se već dobro poznati Guerlain Meteorites Happy Glow, puder u obliku iluminirajućih perlica koje su s godinama postale kultni Guerlainov proizvod, a novo je i izdanje toaletne vodice Aqua Allegoria, i to pod imenom Flora Cherrysia.

Ipak, uvjerljivo najljepši su proljetni ruževi za usne, na čijim uistinu posebnim pakiranjima dominira lajtomotiv cijele proljetne kolekcije – trešnjin cvijet. Pakiranja kriju poznate Rouge G ruževe za usne, koji dolaze u nekim klasičnim, no svejedno vrlo lijepim i ženstvenim nijansama, poput klasične crvene, koraljne i boje breskve.

Foto: Guerlain

Preporuka

Zatvori