Primer koji trenutno zamagljuje pore, fine linije i bore na licu

Primer koji trenutno zamagljuje pore,
fine linije i bore na licu

Postoji velik broj ljudi koji ne vjeruju u moć primera. Prema njima, to je nepotrebni korak u skincare i make up rutini. No, većinom se radi o onima koji su, unatoč glavnim tvrdnjama i obećanjima koje su primeri nudili, vidjeli malu razliku prije i nakon nanošenja. Ako je vaš puder tijekom dana izblijedio, unatoč obećanim benefitima, sasvim nam je jasno zašto ste možda odustali od korištenja primera. No, vaše bi se gledište moglo provjeriti kad otkrijete Grown Alchemist Anti-Pollution Primer.

Grown Alchemist kreirao je primer koji filtrira, ali i štiti kožu

Ovaj primer u obliku gela, bez silikona, stvara svilenkasto glatku podlogu koja trenutno poboljšava površinu vaše kože prije šminkanja. Svaki proizvod koji nanesete nakon njega će kliziti kožom ljepše nego ikad prije. Sve vidljive pore drastično su smanjene tako da koža izgleda filtrirano. Uz to, brend tvrdi da primer čini i fine linije i bore drastično manje uočljivima.

Osim trenutnog efekta zamagljivanja, ovaj primer dugoročno njeguje vašu kožu. Formula ovog primera štiti kožu od plavog svjetla i agresora iz okoliša koji uzrokuju znakove starenja, oštećuju i isušuju kožu. To je prebiotičko-peptidni kompleks koji jača funkciju zaštitne barijere kože, tako da vaš ten bolje zadržava vlagu i ostaje zategnut i ispunjen. Ekstrakt gljive Ganoderma bogat je antioksidansima koji smiruju upalu, detoksiciraju kožu i vidljivo smanjuju pojavu bora.

Za najbolje rezultate, brend preporučuje nanošenje proizvoda ravnomjerno na lice nakon hidratantne kreme, iako je dovoljno hidratantan za one koji nemaju ekstremno suhu kožu lica. Stoga oni mogu i preskočiti hidratantnu kremu. Nakon što se primer upije u kožu, možete ili ne morate nanijeti make up. Grown Alchemist Anti-Pollution Primer možete nositi i samostalno za efekt zamagljene kože. Korisnici ističu da im je ovaj primer bez problema zamaglio velike pore te da je pogodan i za korištenje na osjetljivoj koži koja je sklona rozaceji. Tijekom dana on apsorbira višak ulja i ostavlja kožu prirodno ljepšom.

Grown Alchemist Anti-Pollution Primer možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Niche Beauty

Učitati još
Zatvori