Maskara za duže i gušće trepavice koja je oduševila beauty insajderice

Maskara za duže i gušće trepavice koja je
oduševila beauty insajderice

Ako ste među onima koje obično žongliraju između četiri različite maskare odjednom, jer nikako da nađete svog ultimativnog favorita, ova maskara će vas definitivno natjerati na to da zaboravite na sve ostale. Brend Grande Cosmetics kreirao je GrandeDRAMA Intense Thickening maskaru koja je stekla status uistinu jedinstvene formule zahvaljujući svojim izvrsnim karakteristikama. Ako su vaše trepavice srednje duljine i gustoće, ova formula ih podiže kako bi kreirala duge i bogate trepavice za najljepši make up look. Nije iznenađujuće da je prikupila brojne ocjene od pet zvjezdica s obzirom na to da su i supermodeli oduševljeni brendom.

Zbog GrandeDRAMA maskare zaboravit ćete na sve maskare koje ste isprobale prije nje

Najvažnija karakteristika ove maskare je to da je njezina formula samo malo suhija nego što se možda naviknute. No, zahvaljujući tome ona se ne nakuplja niti kreira look neprirodnih trepavica koje morate odvajati pincetom kako biste postigle željeni make up look. Trepavice će vam jednostavno izgledati tamno, definirano i bujno. Najljepšim trepavicama uvelike pridonosi i svakodnevna upotreba maskare s ricinusovim uljem, poput ove. Ricinusovo ulje je odlično za rast kose i trepavica. Naime, ricinolna kiselina može dovesti do proširenja krvnih žila, što povećava protok krvi u folikulima, čime se potiče rast dlačica pa tako i trepavica.

Brojne beauty insajderice ističu da toliko vole ovaj proizvod, da se više ne mogu vratiti običnoj maskari. Naime, one primjećuju duže i gušće trepavice s dramatičnim volumenom kada nanesu ovu maskaru, i to u tolikoj mjeri da je velik broj njih prestalo nositi eyelinere jer za njima više nemaju potrebu. Svatko tko ne može zamisliti svoju make up rutinu bez maskare može vam potvrditi da je sjajna formula samo pola bitke. Savršena četkica je jednako važna, a bogata GrandeDRAMA četkica u obliku pješčanog sata pruža look dužoh i zdravijih trepavica nego ikad prije. Ona čak i nakon cijelog dana izgleda potpuno isto kao kad ju tek nanesete ujutro – bez grudica, mrvljenja ili opadanja. Uz to, vaši kapci ne osjećaju težinu i nisu iziritirani.

GrandeDRAMA Intense Thickening Mascara možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram, Strawberrynet

Učitati još
Zatvori