Otkrijte gdje možete bojati i posvjetljivati svoju kosu bez straha od neželjenih tonova

Beauty inovacije nas uvijek iznova oduševe i uljepšaju nam dan, pogotovo kad se radi o proizvodima za njegu kose. Velikom broju žena se više puta dogodilo da iz salona izađu nezadovoljne svojom bojom kose iz ovog ili onog razloga. Najčešće se upravo bakrenih, neujednačenih i žutih tonova najteže riješiti i njih se trudimo izbjeći pod svaku cijenu. Sada svaki put možemo uspjeti u toj misiji! Naime, u Hrvatsku su stigli proizvodi zahvaljujući kojima će nam kosa biti divna svaki put nakon bojanja, posvjetljivanja ili balayagea. Radi se o Metal Detox liniji koju su nestrpljivo iščekivale beauty entuzijastice, ali i brojni vlasnici salona diljem svijeta. Oni su iznimno uzbuđeni što će svojim klijentima ponuditi još bolje iskustvo u svojim salonima, a jedna od prvih lokacija u Hrvatskoj gdje možete isprobati Metal Detox liniju je salon Ruža Essentials!

Ruža Essentials je epicentar svih L’Oréal Professionnel inovacija

Ruža Essentials je prvi službeni L’Oréal Professionnel Flagship salon u Hrvatskoj, što ga čini prvom stanicom za lansiranje noviteta. Tako nam i ovaj put Ruža Essentials, na svojoj adresi Gundulićeva 3, donosi Metal Detox liniju koju jedva čekamo isprobati. Ako redovito bojate i posvjetljujete kosu, ili to tek planirate početi raditi, Ruža Essentials salon je tu za vas. On uspješno zadržava najvišu moguću razinu L’Oréal Professionnel ekspertize i to je prva lokacija na kojoj ćete moći isprobati Metal Detox liniju proizvoda.

Sve to potvrđuju i neke poznate Hrvatice poput Renate Sopek, Ecije Ivušić, Tatjane Jurić, Natali Dizdar i drugih koje svoju kosu povjeravaju jedino Ruži. U suradnji s L’Oréal Professionnel, salon Ruža Essentials svojim klijenticama na jednom mjestu nudi gotovo sve što požele. Od neizostavne koloracije i njege svakog tipa kose pa sve do prvog patentiranog fillera za kosu te proizvoda koji će vam pomoći neutralizirati metale bakra koji su prisutni u vodi, ali i unutar vlasi kose.

Što čini Metal Detox liniju proizvoda?

Metal Detox linija je pravi game-changer jer su metali u kosi oni koji zapravo utječu na rezultate bojanja i posvjetljivanja te na dugotrajnost boje. Njihova razina u našoj kosi varira, ovisno o poroznosti kose i o kvaliteti vode tamo gdje živimo. Oni zapravo predstavljaju rizik tijekom usluge bojanja, balayagea i posvjetljivanja kose. Patentirani Metal Detox proizvodi eliminiraju taj problem i uvijek omogućuju postizanje true-to-tone boje kose. Što je najbolje, oni se mogu koristiti u kombinaciji sa svim koloracijama i dekolorantima. 

U Metal Detox liniji proizvoda nalazi se predtretman za neutralizaciju metala bakra, kremasti šampon za čišćenje protiv metala bakra, zaštitni tretman protiv nakupljanja novih čestica metala koje možete isprobati u Ruža Essentials salonu. Tu su i šampon i maska za kosu koje služe za održavanje boje i zdravlja kose kod kuće. Njih je preporučljivo koristiti jer je, i nakon usluge u salonu, kosa i dalje sklona apsorpciji metala bakra. Uz to, razgradnja proteina u kosi u prisustvu bakra pojačana je negativnim UV zračenjem, a to sve uzrokuje topliji refleks, izbljeđivanje boje i beživotnu kosu.

Kako bi vam kosa uistinu bila najljepša što može biti i kako biste uvijek bile zadovoljne rezultatom bojanja, balayagea ili posvjetljivanja, tu je za vas Ruža Essentials, gdje već danas možete isprobati Metal Detox proizvode i uživati u prekrasnim nijansama svoje kose.

Da biste uvijek bile u toku s novostima, zapratite Ruža Essentials na njihovom Instagram profilu.

Foto: Promo, Instagram

0