Imate ispucalu, suhu, tretiranu kosu? Tretman koji u 5 minuta briše svaki nedostatak

Imate ispucalu, suhu, tretiranu kosu? Tretman koji u 5 minuta briše svaki nedostatak

Imamo osjećaj kao da potraga za sjajnom, zdravom kosom, koja ne puca i ne ispada, traje doživotno, pogotovo ako imamo naviku bojanja i stiliziranja kose uz pomoć uređaja za toplinsko stiliziranje kose. Naravno, postoji mnogo kućnih i DIY tretmana za kosu koji nam mogu pomoći, no rijetko što može nadmašiti profesionalni tretman za njegu kose u salonu. Uistinu se isplati s vremena na vrijeme posjetiti profesionalca i obaviti dubinski tretman uz proizvode koji će definitivno nadmašiti bilo što što kod kuće možemo napraviti za našu kosu.

Kosa se može oštetiti na mnogo različitih načina. Ona može biti pretjerano izbijeljena, dehidrirana, frizzy, pretanka, ispucala ili naizgled potpuno nepopravljiva, a najvažnije je otkriti točan uzrok svih tih nedostataka. Danas salonski tretmani za kosu uključuju različite vrste njege. Oni djeluju poput čarolije jer su učinkovitiji no ikad prije. Neke vrste tretmana obnavljaju i popravljaju vlasi, dok druge imaju cilj poboljšati izgled kose i učiniti ju sjajnijom. U svakom slučaju oni pružaju rezultate koje si svaka beauty entuzijastica može samo poželjeti.

Najpristupačniji i potpuno personalizirani Kérastase tretman

U salonu stilisti imaju pristup formulama koje ne možemo nabaviti u slobodnoj prodaji. Osim toga, imaju i uređaje pomoću kojih mogu precizno odrediti potrebe vaše kose te predložiti najprikladniji tretman. Tada možete biti u potpunosti sigurni da ćete svaki put iz salona izaći sa sjajnijom i jačom kosom. Kérastase Fusio Dose je jedan od najluksuznijih tretmana za kosu koji će vam poslužiti kao quick fix za skoro svaki problem i tip kose.

Prilikom dolaska u salon, vaš frizerski stilist će odrediti koji Fusio Dose tretman je najbolji za vas. Radi se o  tretmanu kojemu je potrebno samo pet minuta da obavi svoj posao, a djeluje poput čarolije za popravak oštećene kose. Rezultate ćete vidjeti odmah i oni će trajati još dugo nakon tretmana. Što je najbolje, postoji čak 48 različitih kombinacija koncentrata i boostera kojima možete riješiti i više od jednog problema kose. Savršen je za trenutačnu transformaciju kose do korteksa.

Kako izgleda Fusio Dose tretman i gdje ga možete naći?

Cijelo Fusio Dose iskustvo je uistinu jedinstveno. Nakon dijagnostike kose i vlasišta, koja ne traje duže od 12 minuta, frizerski stilist će odrediti koji Fusio Dose tretman će u kombinaciji s kojim boosterom omogućiti najbolje rezultate. Smiksat će pravi personalizirani koktel za vašu kosu. Nakon toga kosa vam je mekša, sjajnija i vidljivo snažnija. Fusio Dose je usluga posebno kreirana za one koji nemaju puno vremena, a žele trenutačne rezultate na kosi. Najbolji dio je to što ne morate izdvojiti cijelo bogatstvo da biste ga isprobale. Fusio Dose tretmani dostupni su u salonima Evelin, Dessange, Ritual Hair & Shop u City Centeru West i u salonu Sophie u Zagrebu te u salonima Animi u Splitu.

Foto: Unsplash, Instagram, Kérastase

Učitati još
Zatvori