Foreo je upravo predstavio inovativnu LUNA 4 liniju čistača i prvi proizvod za tijelo
Foreo je upravo predstavio inovativnu LUNA 4 liniju čistača i prvi proizvod za tijelo

Foreo je upravo predstavio inovativnu LUNA 4 liniju čistača i prvi proizvod za tijelo

Švedski beauty-tech brend FOREO upravo je predstavio najnoviju LUNA 4 liniju uređaja za čišćenje, masažu i učvršćivanje kože. S najnaprednijom tehnologijom, najmekšim silikonom i potpuno novom paletom boja, nova LUNA 4 linija klinički dokazano osigurava čvrstu i sjajnu kožu.

Osim revolucionarnih značajki, LUNA 4 linija donosi i veliki iskorak za FOREO. Sa željom da svojim korisnicima pruži kompletnu njegu i nezaboravno beauty i wellness iskustvo, švedski beauty-tech div predstavio je i prvi uređaj za čišćenje, piling i masažu tijela – LUNA 4 body.

LUNA 4 asortiman tako uključuje čak pet proizvoda: LUNA 4, LUNA 4 plus, LUNA 4 mini, LUNA 4 go i LUNA 4 body.

foreo luna 4

Glavne značajke Luna 4 linije

Ultra mekani i ultra higijenski silikon klinički dokazano osigurava 35 puta učinkovitije čišćenje od najlonskih uređaja za čišćenje. Uz to sprječava nakupljanje bakterija. Silikonske dodirne točke LUNA 4 asortimana su 17% mekše od prethodne generacije. To garantira jako nježno, ali dubinsko čišćenje kože lica i tijela.

foreo luna 4

Ultrahigijenski silikon

Prednosti ultra higijenskog silikona u svakodnevnom čišćenju kože naglasila je i Jelena Meštrović Štefekov, dr. sc. med. specijalist dermatovenerolog:

“Čišćenje kože nikad ne smije biti preagresivno i ne smije narušiti njezinu prvu liniju obrane prema vanjskom svijetu – zaštitnu hidrolipidnu barijeru. Kao i u svemu, u čišćenju kože je važno postići balans.

U tome nam mogu pomoći mehanički čistači. Ipak, ni oni ne smiju biti grubi, ne smiju izazivati mikrotraume kože i moraju biti higijenski kako se u njima ne bi zadržavale bakterije i nečistoće. Ultrahigijenski i ultramekani silikon to omogućuje. Nježno i temeljito čišćenje uz blago sredstvo za čišćenje, koje ne mijenja pH kože i čuva njezinu barijeru. Tu osobito ističemo uređaje koji omogućuju personalizaciju, individualizaciju tretmana, jer jedan te isti uređaj ne može odgovarati svakome. Inače je ono čemu se teži u njezi kože i u medicini uopće – individualizacija.“

foreo luna 4
dr.sc.med. Jelena Meštrović Štefekov

Must have proizvodi za čišćenje i njegu lica i tijela

Kliničke studije i dermatolozi potvrdili su da uređaji iz LUNA 4 linije uklanjaju 99.5% nečistoća, sebuma, bakterija i odumrlih stanica kože. Rezultat je čista, zdrava i sjajna koža.

Personalizirani beauty i wellness tretmani za specifične potrebe kože

Kako bi zadovoljio sve specifične potrebe različitih tipova kože, FOREO je na temelju iskustva više od 1500 korisnika kreirao personalizirane rutine za njegu lica i tijela.

Dugoročno ulaganje u zdravlje kože lica i tijela

LUNA 4 uređaji kreirani su kako bi trajali godinama bez ikakvih zamjenskih dijelova, zbog čega predstavljaju dugoročnu investiciju u zdravlje. Trajanje baterije je nevjerojatno pa se uređaji mogu koristiti i do 600 puta nakon samo jednog USB punjenja.

foreo luna 4
foreo luna 4

Dizajniran po želji korisnika 

FOREO LUNA 4 linija nastala je na temelju želja i potreba korisnika diljem svijeta. U anketi je sudjelovalo 750 ljudi. U njoj su mogli izabrati nove boje proizvoda, kao i druge bitne značajke poput novih rutina za čišćenje i masažu ili ručnog odabira omiljene skincare rutine bez upotrebe aplikacije.

 

FOREO
dr.sc.med.Jelena Meštrović Štefekov

Prvi uređaj za tijelo

Igor Spina, FOREO generalni menadžer za Južnu Europu, kaže: “LUNA 4 liniju čine različite verzije uređaja kreiranih kako bi se zadovoljile sve potrebe naših korisnika. Novi asortiman predstavlja inovaciju u području njege tijela te najhigijenskiji način čišćenja kože. Ovi su uređaji must-have za održavanje kože čistom i sjajnom kroz personalizirane modele čišćenja i masaža.

LUNA 4 body je uzbudljivi novitet. Njime je naš brend zakoračio u područje njege tijela. Kao i s našim skincare proizvodima, planiramo izazivati i unaprjeđivati ovu kategoriju kako bismo svima omogućili najbolju njegu. Ovo je jako bitan korak za FOREO, ali svakako ne i posljednji jer uskoro planiramo još puno iznenađenja i novosti.”

foreo luna 4

Proizvodi iz LUNA 4 linije

FOREO LUNA 4 plus

FOREO LUNA 4 plus je revolucionarni beauty-tech gadge. Jedini je uređaj na svijetu koji spaja dubinsko čišćenje kože, termoterapiju s crvenim LED svjetlom i mikrostrujne masaže. Termoterapija, u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja.

foreo luna 4

“Učinci koje nam mikrostruja daje zovemo biolift i miolift. Biolift zato što stimulira produkciju K i E, potiče mikrocirkulaciju kože, ubrzava obnovu stanica, stimulira regeneraciju, pospješuje penetraciju aktivnih supstanci i poboljšava strukturu i tonus kože. Miolift se odnosi na stimulaciju mišića lica i čeljusti. Električni impulsi pobuđuju stanice i izazivaju kontrakciju mišića. Time dobivamo puniji i zategnutiji izgled lica. Crveno LED svijetlo djeluje dodatno protuupalno i protektivno na negativne utjecaje okolišnih čimbenika.” kaže Jelena Meštrović Štefekov, dr. sc. med. specijalist dermatovenerolog.

Ovaj beauty gadget pruža personalizirani tretman lica. Dostupan je u 2 varijante – za uravnoteženu i osjetljivu kožu. Nova LUNA 4 plus dolazi sa 17% mekšim silikonskim dodirnim točkama, 100% je vodootporna i može se koristiti čak 70 puta nakon samo jednog punjenja.

foreo luna 4

FOREO LUNA 4

Učinkovit, jednostavan i jako nježan – LUNA 4 uređaj dostupan je u tri verzije: Peach Perfect nijansa namijenjena je uravnoteženoj koži, Lavender osjetljivoj, a Pistachio mješovitoj.

LUNA 4 ima 3 modela za čišćenje lica (Delicate, Normal i Deep) te 5 masažnih rutina, a jačina T-Sonic pulsacija i trajanje tretmana mogu se podesiti u aplikaciji.

Na poleđini uređaja nalaze se gumbi za pokretanje i odabir različitih skincare rutina i bez aplikacije. To tretman čini još jednostavnijim i bržim.

foreo luna 4
LUNA 4 za kombiniranu kožu
foreo luna 4
LUNA 4 za osjetljivu kožu
foreo luna 4
LUNA 4 za normalnu kožu

LUNA 4 body

LUNA 4 body je dugo očekivani novitet namijenjen čišćenju i masaži tijela. Dostupan je u tri nijanse – Peach Perfect, Lavender i Evergreen, a 100 % je vodooporan te namijenjen korištenju pod tušem.

Zahvaljući T-Sonic pulsacijama i 8 podesivih intenziteta, LUNA 4 body uklanja nečistoće i odumrle stanice kože. Pomaže u borbi s uraslim dlačicama te pospješuje apsorpciju krema i losiona za tijelo. Također poboljšava mikrocirkulaciju, pruža limfnu drenažu, opušta mišiće i uklanja toksine iz tkiva.

Jako je mekana, a njezin ergonomski dizajn omogućuje savršeno čišćenje laktova, koljena i drugih teško dostupnih mjesta. Ovaj uređaj će vam pružiti pravi spa tretman kod kuće i učiniti vašu kožu čistom i glatkom.

foreo luna 4
LUNA 4 BODY

LUNA 4 go

LUNA 4 go je praktični uređaj stvoren za čišćenje i masažu na putu. Ovaj malen, ali moćan gadget može se koristiti do 300 puta nakon samo jednog USB punjenja, što ga čini savršenim travel buddyjem. Dostupan je u čak 4 boje: Peach Perfect, Evergreen, Pistachio i Lavender a sadrži praktične i učinkovite rutine čišćenja i masaže.

Zahvaljujući gumbima na poleđini, T-Sonic pulsacije se mogu ručno podesiti, a površina za čišćenje je, u usporedbi s prošlom generacijom, veća – za maksimalne rezultate uz zauzimanje minimalnog prostora u vašoj kozmetičkoj torbici.

FORE
LUNA 4GO

LUNA 4 mini

LUNA 4 mini dolazi u praktičnom obliku, s 2 površine za čišćenje te 4 boje – Coral, Arctic Blue, Pearl Pink i Lavender. Ovaj beauty-tech gadget pruža personalizirani tretman lica te sadrži brzi i učinkoviti Glow Boost mode za odlične rezultate u samo 30 sekundi.

Constant mode pulsacija dizajniran je za dubinsko čišćenje kože. Pulsed mode poboljšava mikrocirkulaciju, potiče limfnu drenažu i opušta točke napetosti mišića.

Vodeći beauty-tech brend FOREO u sljedećim mjesecima planira još puno iznenađenja i noviteta, kojima će obogatiti svoju beauty i wellness ponudu. Stay tuned!

LUNA 4 MINI

NOVA FOREO LUNA 4 linija dostupna je kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, ROX Beauty i Tehno Mag.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori