Rihanna i Fenty Beauty izbacili su ruž koji stoji gotovo 5.000 kuna
Rihanna i Fenty Beauty izbacili su ruž koji stoji gotovo 5.000 kuna

Rihanna i Fenty Beauty izbacili su ruž
koji stoji gotovo 5.000 kuna

Pojavom Fenty Beauty brenda Rihanna je postavila nove standarde u svijetu ljepote. Najprije je odmah u startu izbacila puder u 40 različitih nijansi, zatim je došao viralni highlighter za tijelo, pa za lice, razna rumenila i sjajila. Najnoviji proizvod je posebni rođendanski Fenty Beauty ruž.

Sa svakim novim proizvodom, čini se, ona pomiče granice. Da stvar bude još bolja, popularnost joj i dalje raste što se ne može reći za mnogo celebrity beauty brendova. Koliko je uspješna govori i činjenica da je sada već većinu svog bogatstva zaradila zahvaljujući brendu Fenty Beauty, a ne glazbenoj karijeri.

fenty beauty ruž

Posljednji proizvod koji je izbacila je ruž za usne koji stoji gotovo 5.000 kuna. Točna cijena mu je 4.950 kuna, a razlog tome je njegovo pakiranje. Naime, ruž je optočen Swarovski kristalima i specijalno je izdanje za 5. rođendan Fenty Beautyja.

Svaki Fenty Beauty ruž na sebi ima 975 kristalića i svaki je ručno apliciran. To znači da je svaki ruž unikatan, a dostupno je samo stotinu komada. Inače, sam ruž je polumat, baš ono što je trenutno trend. Ovaj Fenty Beauty ruž se trenutno može naručiti putem njihove stranice.

FOTO: Fenty Beauty

Učitati još
Zatvori