Pronašli smo tri dupe verzije Fenty Beauty sjajila za usne koje svi obožavaju
Pronašli smo tri dupe verzije Fenty Beauty sjajila za usne koje svi obožavaju

Pronašli smo tri dupe verzije Fenty Beauty
sjajila za usne koje svi obožavaju

U beauty svijetu inovacije i kvalitetni proizvodi uvijek su dobrodošli. Jedan od takvih koji je osvojio srca make up entuzijasta diljem svijeta je i Fenty Beauty sjajilo za usne. Riječ je o Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizeru u Hot Chocolit nijansi. Oduševljene recenzije, pohvale i strastvene preporuke učinile su ovo sjajilo za usne jednim od najpoželjnijih. Fenty Beauty na čelu s Rihannom već godinama nudi apsolutne make up favorite, a ovo sjajilo nije ništa drugačije. Brzo je postalo favorit među ljubiteljicama kozmetike. Ključ privlačnosti leži u njegovoj formuli koja hidratizira i daje predivan sjaj usnama, bez da se lijepi. S obzirom na to da je brend poznat i po inkluzivnosti, ovo sjajilo se prilagođava različitim tipovima dajući svima predivan sjajni izgled usana.

fenty beauty dupe
fenty beauty GLOSS BOMB HEAT - LIP LUMINIZER AND PLUMPER, 24.95 €

Jeftinije verzije u koje se isplati uložiti

No, s popularnošću Fenty Beautyja, došla je i potreba za pronalaskom pristupačnijih verzija. Volimo pronalaziti dupe verzije poznatih make up proizvoda koji nas oduševljavaju, ali nam poprilično isprazne novčanik. Zato nas je obradovalo kad smo pronašli čak tri dupe verzije ovog neodoljivog sjajila za usne. Prva dva sjajila smo pronašli u Nyx Cosmeticsu. Nyx je poznat po širokoj ponudi make up proizvoda. Ne čudi nas da smo upravo tako otkrili dvije jeftinije verzije Fenty Beauty sjajila. Nyx Fat Oil Drip sjajilo za usne u Status Update smeđoj nijansi skoro je identično Fentyjevom, a košta 15 eura manje. No, Nyx nije stao tu te smo kod njih pronašli još jedan dupe viralnog sjajila. Nyx Butter Gloss sjajilo u Ginger Snap nijansi nudi sličan sjaj i hidrataciju kao i Fentyjeva verzija po puno pristupačnijoj cijeni. Nyx Butter Gloss sjajilo možete nabaviti za samo 4,89 eura. Ova dva Nyxova sjajila za usne odlična su alternativa za sve one koji ne mogu priuštiti Fenty Beauty verziju.

fenty beauty dupe
nyx fat oil LIP DRIP - LIPPGLOSS, 8.95€
fenty beauty dupe
nyx butter gloss lip gloss, 4.89€
@reitxmakeup

dupe? lmk your favourite!! i personally love both but there’s something about the fenty glosses that’s irreplaceable #fentybeauty #fenty #nyxcosmetics #hotchocolit

♬ flowers (sped up) - accelerate & creamy & 11:11 Music Group

Postignite Fenty Beauty sjaj bez da previše potrošite

Kiko Milano je još jedan brend koji se ističe sa svojom pristupačnosti cijena, a i oni imaju svoju dupe verziju Fenty Beauty sjajila. Riječ je o Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss u nijansi 44 pod imenom Disruptive Brown. Ovo sjajilo više je Kiko Milanova interpretacija. Svakako na usnama daje jednak sjaj i dramatičnost kao i Fenty Beauty verzija. Za ovim sjajilom su svi pohitali te je često out of stock, a možete ga nabaviti i po cijeni od 12,95 eura.

Bez obzira na to kako gledate na dupe verzije poznatih make up proizvoda, pristupačne verzije koje daju sličan ili isti efekt nešto je što ljudi konstantno traže. Privlačnost i kvaliteta luksuznih brendova dolaze po visokoj cijeni. Brendovi poput Nyx Cosmeticsa i Kiko Milana su to prepoznali i moramo reći kako su ove dupe verzije idealne ako želite Fenty Beauty sjaj po povoljnijoj cijeni.

fenty beauty dupe
kiko milano 3D HYDRA LIPGLOSS, 12.95€

Foto: Zalando, Pink Panda, Instagram (@nikki_makeup, @fentybeauty)

Učitati još
Zatvori