Najnoviji puder u sticku koji prekriva sve nesavršenosti i pruža ‘filtrirani’ look

Najnoviji puder u sticku koji prekriva sve nesavršenosti i pruža ‘filtrirani’ look

Naša koža često je izbirljiva kad se radi o odabiru pudera. Pogotovo sad kad svakodnevno nosimo zaštitne maske i naša koža trpi više nego inače. Odabir jako prekrivajućih formula postao je još kompliciraniji jer postoji opasnost od toga da će sve nesavršenosti još više dolaziti do izražaja ili da ćemo nakon nekog vremena imati lice puno mrlja u različitim nijansama. No, brendovi konstantno razvijaju nove i naprednije formule. Cilj im je izbjegavanje svih potencijalnih problema koje nam puder može stvoriti. Ako ste i vi među onima koji nisu veliki obožavatelji pudera s potpunim prekrivanjem, zahvaljujući brendu Huda Beauty mogli biste se predomisliti. Ovaj brend je svoj tekući puder transformirao s ciljem kreiranja nove, superiornije formule. Tako je nastao #FauxFilter Foundation Stick koji je prije nekoliko dana stigao na tržište.

Uz #FauxFilter Foundation Stick možete postići izgled prirodne, gole kože

Jedan od mojih najčešćih problema pudera s potpunim prekrivanjem je to što s njima rijetko možete postići izgled prirodne, gole kože. Međutim, ova formula nema taj problem, pogotovo ako tijekom primjene uzmete u obzir svoj tip kože. Ako imate masnu kožu, nećete svoje lice morati puno pripremati za nanošenje ove matirajuće formule. No, ako imate suhu ili normalnu kožu, bilo bi ju poželjno propisno nahraniti prije upotrebe #FauxFilter Skin Finish Foundation Sticka. Vrlo je važan i pritisak koji primjenjujete na kožu prilikom nanošenja #FauxFilter pudera u sticku. Primijenite vrlo lagani pritisak na onim područjima na kojima trebate manje prekrivanja, poput primjerice čela i linije čeljusti. Dok jači pritisak možete primijeniti na dijelovima lica koji su istaknutiji – poput obraza, području oko očiju i nosa, gdje je koža najčešće crvenija. Također, preporučuje se da ga nanosite malo po malo i odmah ga blendate gustom četkom. Tako će se njegova formula ravnomjernije stopiti s vašim licem.

#FauxFilter Foundation Stick

Razina prekrivanja ovog pudera u sticku je toliko prilagodljiva da u kombinaciji s njim nećete morati nositi ni korektor. Možete samo nanijeti dodatni sloj #FauxFilter Skin Finish Foundation Sticka na područja koja želite u potpunosti prekriti. Za završni korak, ako želite, možete ga fiksirati puderom u prahu i/ili sprejem kako bi se još ljepše stopio s vašom kožom. Ako želite postići dewy look možete čak i otkinuti komadić sticka, usitniti ga i pomiješati s malo hidratantne kreme. Naime, tekstura kremastih podloga omogućuje vam još jednostavnije i lakše nanošenje.

Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi #FauxFilter Skin Finish Foundation Stick dostupan je u čak 39 različitih nijansi. Stoga će svatko moći pronaći svoj najbolji spoj. Huda Beauty #FauxFilter Skin Finish Foundation Stick možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori