Riješite se finih linija i bora kod kuće uz ovaj hit uređaj za “lifting” lica

Riješite se finih linija i bora kod kuće uz ovaj hit uređaj za “lifting” lica

Kako starimo, naši mišići lica gube tonus i bore postaju više definirane (izražene). Prvi znakovi se pojavljuju zbog promjena u metabolizmu vezivnog tkiva, pa je to trenutak kada krećemo s prvom upotrebom krema protiv bora, ali usporena sinteza kolagena i elastina, kao i pad mišićnog tonusa, dovoljni su razlozi da uvedemo malo intenzivnije vrste tretmana.

Svi znamo koliko je tjelovježba važna za naše zdravlje, no jesmo li se ikada zapitali kako možemo vježbati mišiće lica da što dulje ostanu u formi? Već dugo facijalna je gimnastika dio osnovne anti-age rutine, koju Rio 60 Second Face Lift Plus diže na višu razinu, odnosno omogućava da sami kod kuće elektrostimuliramo mišiće lica kako bismo izbjegli skupe (a ponekada i neugodne) tretmane kod dermatologa te vježbali kako i kada sami želimo.

Kako Rio 60 Second Face Lift Plus djeluje?

Uređaj koristi faradizaciju i iontoforezu za lifting, toniranje i pomlađivanje  lica. Faradizacija je oblik elektroterapije u kojoj se koristi metoda elektrostimulacije mišića (EMS). Električni impulsi odrađuju sav naporni rad umjesto vas dok nježno podižu tonus mišića, učvršćuju opuštene crte lice, te pomlađuju kožu.

Iontoforeza je oblik elektroterapije u kojoj se koriste transdermalni flasteri s kolagenom i retinolom. Flaster sadrži djelatne tvari koje se pomoću mikrostruje oslobađaju i apsorbiraju duboko u kožu radi smanjivanja pojave sitnih linija i bora, te povećanja elastičnosti kože.

Rio 60 Second Face Lift Plus pomlađuje i zateže kožu lica, umanjuje sitne i duboke bore i poboljšava cirkulaciju. Može se koristiti na licu i vratu, te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka. Na samom početku uporabe (prva dva tjedna) za najbolje rezultate preporučuje se korištenje uređaja svakodnevno do dvadeset minuta, a kasnije po potrebi. Nakon uporabe ovog uređaja osjećat ćete se i izgledati mlađe i ljepše – kao da ste bili na face liftingu, ali bez kirurškog zahvata!

Više o samom proizvodu i njegovim značajkama možete pronaći na linku i pogledati video u nastavku:

Medikor Beauty

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog proizvođača Beurer, a sve ih možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku. Rio 60 Second Face Lift Plus  možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama. Sva prodajna mjesta pogledajte ovdje.

Povodom Black Fridaya svi Medikor Beauty uređaji uključujući Rio 60 Second Face Lift Plus i Rio Beauty FACELITE anti-age LED masku za lice o kojoj smo već ranije pisali ovdje sniženi su 30%, od petka 26.11. do nedjelje 28.11. u Medikoru i na Medikor web shopu.

Pratite Medikor Beauty na FacebookuInstagramu te YouTube kanalu.

Foto: Medikor Beauty, YouTube, Instagram

Učitati još
Zatvori