Ekskluzivno u LF Pokliniku stigao je tretman za najprirodnije pomlađivanje kože!

Ekskluzivno u LF Pokliniku stigao je tretman za najprirodnije pomlađivanje kože!

Nova generacija PRP [Platelet Rich Plasma] terapije je uvođenje inovativnog Exokine seruma koji sa zadovoljstvom sada ekskluzivno svojim pacijentima nudi i Poliklinika Lohuis Filipović. PRP terapija predstavlja korištenje krvne plazme bogate trombocitima koja u sebi sadrži faktore rasta i druge tvari koje aktivno sudjeluju u liječenju i obnavljanju oštećenog ili oboljelog tkiva, a Exokine serum poseban je po tome što ne sadrži antikoagulanse i aditive niti krvne stanice koje su prisutne u drugim PRP terapijama. Ovaj čisti serum sadrži samo proteine i faktore rasta koji su koži potrebni za regeneraciju. Na taj način ova Exokine YOUth+erapy by LF terapija je nekoliko puta jača, učinkovitija od PRP terapije, a predstavlja najprirodniji način pomlađivanja kože.

Kako izgleda nova generacija PRP terapije?

Sam proces dobivanja Exokine seruma iz vaše krvi traje 24h, a prednost mu je da se u jednom uzimanju krvi može stvoriti puno više seruma nego kod PRP, a on se potom može i zalediti te koristiti kod sljedećih dolazaka. Minimalno invazivna, autologna terapija, koristi vlastite pročišćene proteine – faktore rasta; TFR – dobivene iz vaše krvi. Ovaj oblik terapije ima široku primjenu u suvremenoj medicini, uključujući terapijsku i kozmetičku dermatologiju te ortopediju.

Exokine® je najsuvremenija tehnologija koja vam može pomoći pretvoriti vaš krvni serum u lijek za zdravu, funkcionalnu i kvalitetnu kožu, a nudi dvije glavne prednosti terapije FAKTORIMA RASTA [TFR] u odnosu na uobičajenu PRP vrstu tretmana:

  1. Ne sadrži nikakve krvne stanice koje potencijalno upalno reagiraju na koži i umanjuju učinak pomlađivanja.
  2. TFR serum u odnosu na PRP serum je nekoliko puta snažniji – sadrži samo vaše vlastite proteine, čimbenike rasta koji su pročišćeni i koji su glavni mehanizam djelovanja ovog prirodnog procesa pomlađivanja.

Koje su sve prednosti Exokine terapije i kome se ona preporučuje?

Exokine terapijom može se tretirati koža lica i vrata, dekoltea i ruku. Prednosti uključuju aktiviranje vlastitih čimbenika rasta i proteina kože, povećanu hidro ravnotežu te proizvodnju kolagena i svježiji i zdraviji izgled kože. Uz to, Exokine ima protuupalni način djelovanja i potpuno prirodni učinak kojim se postiže zdrava tekstura kože. Exokine terapija preporučuje se pacijentima s finim linijama i borama, pjegama od sunca, hiperpigmentacijom, grubom teksturom kože, ožiljcima od akni i crvenilom.

Slično kao i kod PRP-tretmana za odlične rezultate potrebno je 3-4 tretmana s razmakom od 4-6 tjedana te kasnijim 1x godišnjim održavanjem. Youth+erapy by LF koži pruža mladenački izgled vraćanjem prirodne privlačnosti i uklanjanjem glavnih znakova starenja kože. Rezultati se najbolje vide nakon 3-4 tretmana i mjesec dana nakon završetka terapije. Nakon početnih tretmana, mladenački izgled može se održati kroz duže vrijeme primjenom jednog tretmana godišnje.

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman u Poliklinici Lohuis Filipović putem sigurnog online obrasca ili pozivom na telefonski broj +3851 2444646, a osoblje će vas kontaktirati u roku 24 sata te ponuditi termin koji vam najviše odgovara.

Foto: Unsplash, Promo

Učitati još
Zatvori