Najnoviji Eucerin anti-age serum smanjuje bore i hiperpigmentaciju za samo 2 tjedna

U mladoj koži dermalno tkivo je jako i sadrži velike zalihe kolagena i elastina – oni zajedno pomažu kožu održati čvrstom i glatkom. Starenjem se snižava razina kolagena i elastina čak 1% godišnje. To narušava strukturu dermalnog tkiva, uzrokujući gubitak snage kože. Ona postaje manje čvrsta na dodir, bore se produbljuju, a pjege postaju sve vidljivije. Kako bi se očuvala elastičnost i smanjila hiperpigmentacija, zreloj koži je potrebna posebno formulirana rutina njege. Eucerin tim stručnjaka zato je uvijek tu za vas i vašu kožu.

Hiperpigmentacija i zrela koža

Hiperpigmentacijom nazivamo promjene boje na koži koje se pojavljuju na licu, rukama i drugim područjima često izloženima suncu. Neujednačen ten ili hiperpigmentacijske mrlje uzrokuje povećana aktivnost melanocita, stanica koje proizvode melanin, najčešće zbog pretjeranog izlaganja suncu bez odgovarajuće zaštite. Iako su hiperpigmentacijske mrlje najčešće bezopasne, često izazivaju manjak samopouzdanja, pogotovo s obzirom na njihovu povezanost sa starenjem.

Eucerin® inovacija za bezvremenski lijepu zrelu kožu

Kako bi doskočili degenerativnim procesima, Eucerin® tim stručnjaka osmislio je inovativnu kombinaciju učinkovitih sastojaka u Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity njezi koja ciljano pomaže zreloj i zahtjevnoj koži. Eucerin® novitet – Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum inspiriran je dermatološkim tretmanima i učinkovito djeluje na 3 dimenzije starenja kože:

Hiperpigmentacija

Formula laganog i hidratantnog antiage seruma uključuje thiamidol. Patentirani Eucerin sastojak – thiamidol djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina i klinički dokazano smanjuje smanjuje nepravilnosti, te uslijed redovite primjene sprječava ponovno pojavljivanje hiperpigmentacije za vidljive rezultate nakon samo 2 tjedna.

Bore

Starenjem bore postaju sve dublje i vidljivije. Inovativna formula kombinira visoko i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja vidljivo ispunava duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina zaglađuje vanjske slojeve kože dok niskomolekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Gubitak elastičnosti

Starenjem kože mijenja se njezina struktura. Elastičnost i čvrstoća svake godine sve više se smanjuju. Aktivni sastojak u formuli – arktin – dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože te uz hijaluronsku kiselinu utječu na poboljšanje elastičnosti zrele kože.

Učinkovitost na koži dokazana testiranjem

Djelotvornost snažne formule Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D seruma potvrdilo je istraživanje proizvoda u upotrebi provedeno na uzorku od 120 žena u dobi od 50 i 65 godina. Sudionice su serum testirale u razdoblju od dva i četiri tjedna nakon čega su prijavile impresivne rezultate. 91% njih je primijetilo vidljivo ispunjene duboke bore, dok je 98% njih imalo smanjenu hiperpigmentaciju već nakon 2 tjedna upotrebe. 100% njih postiglo je blistav i pomlađen izgled te bolju elastičnost kože u istom vremenskom razdoblju.

Što sve možete naći u Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity liniji proizvoda?

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity linija njege posebno je formulirana za zrelu kožu čije su primarne brige smanjena elastičnost i duboke bore. Iako je koža individualna koliko i mi sami te stari različito ovisno o našoj genetici i životnom stilu, spomenute indikacije na koži obično doživljavaju osobe s 50 i više godina. Svi Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity preparati u liniji djeluju zajedno te ispunjavaju bore i vidljivo poboljšavaju elastičnost kože za čvršći, blistav i svjež izgled.

U ovoj liniji proizvoda možete naći:

  • Eucerin® Hyaluron- Filler + Elasticity 3D serum
  • Eucerin® Hyaluron- Filler + Elasticity dnevna njega sa SPF 30
  • Eucerin® Hyaluron- Filler + Elasticity dnevna njega sa SPF 15
  • Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity noćna njega
  • Eucerin® Elasticity+Filler suho ulje za lice
  • Eucerin® Hyaluron- Filler + Elasticity krema za područje oko očiju sa SPF 15.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum možete nabaviti ovdje.
Cijelu liniju možete detaljnije proučiti ovdje.

Foto: PR

0