Ovo su trenutno neki od najboljih anti-age seruma za njegu lica

Ovo su trenutno neki od najboljih
anti-age seruma za njegu lica

Kada razmišljamo o najboljim anti-age skincare proizvodima, naš um istog trena pomisli na sastojke poput retinola za smanjenje finih linija i bora ili na zaštitne moći SPF-a i vitamina C. I dok nema sumnje da su ta tri moćna sastojka ‘it’ trio koji čuva mladolik izgled kože, u redu je poželjeti i neke nježnije aktivne sastojke. Oni nam također mogu poslužiti kao odlični anti-age saveznici u svakodnevnoj rutini. Naravno, još uvijek stojimo pri činjenici da su retinol, vitamin C i SPF najmoćniji anti-age sastojci. No, ne bi bilo mudro zanemariti i druge, jednako dobre, opcije.

Anti-age serumi – 10 trenutno najboljih formula

Serumi su među najučinkovitijim, neinvazivnim načinima za rješavanje znakova starenja. To je zato što oni ne rješavaju samo probleme poput finih linija i bora, već i druge ‘nedostatke’, kao što su hiperpigmentacija, upala, suhoća i još mnogo toga. Za sve te ‘nedostatke’ možete koristiti i anti-age kremu, ali serumi sadrže veće koncentracije aktivnih sastojaka. To ih čini puno učinkovitijima i poželjnijima. Serumi su superheroji svijeta proizvoda za njegu kože jer dobar serum pruža maksimalnu korist u borbi protiv znakova starenja u 30-ima, 40-ima, 50-ima, 60-ima i kasnije.

S laganim gelastim ili tekućim formulama, koje su korisne za sve tipove kože, uključujući suhu, mješovitu i masnu, serumi su izvrstan dodatak svakoj rutini njege kože. Posebno ako tražite anti-age proizvod koji će smanjiti bore, fine linije, hiperpigmentaciju i tamne mrlje, neće vas razočarati. S obzirom na to da smo stalno bombardirani novim anti-age serumima, okupili smo 10 trenutno najboljih formula. O kojima se točno radi i gdje ih možete nabaviti, otkrijte u nastavku.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum
ORIGINS Plantscription Multi-Powered Youth Serum
The Ordinary “Buffet” + Copper Peptides 1%
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate
Youth To The People Triple Peptide and Cactus Oasis Serum
Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules
Elemis Pro-Collagen Renewal Serum
Clarins Double Serum
Oskia Super 16 Serum

Foto: Instagram, Notino, Cult Beauty, Fabuspot, Lancôme, Lijepa.hr, Space nk

Učitati još
Zatvori