Blast from the past: Sjajilo koje smo obožavali u teen godinama sada ima okus ananasa
Blast from the past: Sjajilo koje smo obožavali u teen godinama sada ima okus ananasa

Blast from the past: Sjajilo koje smo obožavali u teen godinama sada ima okus ananasa

Ako će nešto obilježiti ovo ljeto, to su sočne i sjajne usne. To zna i essence, brend koji obožavamo već godinama. Pomamu za sjajilima oni su na vrijeme predvidjeli i izbacili JUICY BOMB sjajilo s okusom ananasa. Taman za vruće ljetne dane.

Sjajne usne sa dodirom zlatnog svjetlucanja

JUICY BOMB svjetlucavo sjajilo za usne u nijansi Pineapple Paradise je sočno, voćno i jako zabavno. Njegova ultra-sjajna, neljepljiva tekstura, zajedno s ukusnim voćnim okusom i mirisom pruža usnama, sjajan izgled. Uz sve to, ovo sjajilo nam momentalno vraća u teen godine kada je bilo glavni komad šminke koji smo koristile.

Da stvar bude još zabavnija, ovo sjajilo dolazi s “kapicom” u obliku ananasa. I naravno, ono nije samo prozirno, već sadrži i zlatne čestice koje će famozno izgledati uz preplanulu put.

essence sjajilo JUICY BOMB je sve što tražimo

Prošlo je vrijeme kada smo pristajali na ona ljepljiva sjajila, sada želimo nešto što njeguje, lijepo izgleda na usnama i što je ugodno nositi. Ako ste ljubiteljica prirodnog izgleda, upravo JUICY BOMB Pineapple Paradise idealno je sjajilo za vas. Prirodnoj boji vaših usana dat će lijepi sjaj, a pritom će one izgledati sočno i njegovano.

Također, okus ananasa doslovno “vrišti” ljeto i poziva na uživanje, kupanje i odmaranje. Bilo da ovo sjajilo želite nositi svakodnevno, na vrućem asfaltu i u uredu, ili pak, na plažu, ono će se savršeno uklopiti. JUICY BOMB sjajilo njeguje, hidratizira i štiti usne. Između ostalog, sadrži ulje jojobe, arganovo ulje kao i ulje slatkog badema. Sve na čemu će vaše usne biti zahvalne.

Usne često ljeti zanemarujemo, a činjenica je da ima treba gotovo jednaka njega kao i ostatku naše kože. Odlično je kada tu njegu možemo dobiti od proizvoda koji istovremeno dobro izgledaju, a još bolje mirišu. Čini se da je essence ponovo mislio na sve, ali na to smo već navikli. Ovo essence sjajilo bit će dostupno samo limitirano vrijeme.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori