Mnogima omiljen brend upravo je izbacio rumenilo koje izgleda kao ulje i mijenja boju
Mnogima omiljen brend upravo je izbacio rumenilo koje izgleda kao ulje i mijenja boju

Mnogima omiljen brend upravo je izbacio rumenilo koje izgleda kao ulje i mijenja boju

Nakon mega popularnosti kremastih i tekućih rumenila, izgleda da je došlo vrijeme za još jedan novi oblik tog proizvoda. Naime, mnogima omiljeni brend – Essence, nedavno je izbacio rumenilo koje je zapravo ulje i mijenja boju ovisno o pH vrijednosti kože.

Na stranici ovog brenda stoji kako ovo rumenilo ima gel-uljnu teksturu te da je prirodnog finiša. Točnije, kada ga se nanese na kožu, ovo rumenilo izgleda kao prirodna rumenost. Još je to jedan u nizu proizvoda koji su odlični za postizanje no make up looka, odnosno clean girl looka koji je već mjesecima hit.

Kako se nanosi ovo Essence rumenilo?

Proizvodi koji mijenjaju boju ovisno o pH vrijednosti kože nisu ništa novo. Njih su još osamdesetih nosile naše mame, posebno ruževe koji su originalno bili zeleni, a na usnama neka nijansa ružičaste. Ipak, ono što je novo je ta uljna tekstura. Prije Essencea to je napravio samo brend Youthforia početkom 2022. godine, a sada se napokon i na našem tržištu može nabaviti takav proizvod.

I ovo Essence ulje originalno je zelenkaste nijanse, no na obrazima poprima ružičastu nijansu. Ono može biti potpuno prirodno, a možete i pojačati intenzitet. Za prirodniji look na obraze aplikatorom nanesite dvije točke ulja i utapkajte prstima. Za izraženiju boju najprije na ruci pomiješajte rumenilo i nanesite ga na lice prstima, spužvicom ili kistom.

Ako želite postići onaj blistavi, zdravi i njegovani izgled kože, a svejedno nositi šminku, ovaj proizvod je idealan. On nikako neće biti mat, završetak mu je sjajan. Zbog toga je možda primjereniji za suhu kožu ili onu kombiniranu gdje je koža na obrazima i jagodicama suha ili normalna. Ovo rumenilo je vegansko, a cijena mu je 25,90 kuna.

Ovaj proizvod preporučujemo onima koji žele prirodan look, ali ipak s malo šminke. Ako pak tražite nešto što će potpuno transformirati vaš ten i prekriti nesavršenosti, ovo možda i nije najbolji izbor.

FOTO: Instagram (@lethilda, @emmstell), Essence

Učitati još
Zatvori