Znate li za Eridan? Regionalni brend prirodne kozmetike koji vole u Parizu i New Yorku
Znate li za Eridan? Regionalni brend prirodne kozmetike koji vole u Parizu i New Yorku

Znate li za Eridan? Regionalni brend prirodne kozmetike koji vole u Parizu i New Yorku

Eridan je srpski brend koji redefinira pojam prirodne luksuzne kozmetike, a svoj asortiman su, nakon New Yorka, predstavili i u Parizu. Od samog početka brenda imperativ predstavljaju kvaliteta i korištenje potpuno prirodnih sastojaka, dok je vrhunska estetika pakiranja dodatni plus u ovoj priči sa svjetskim potencijalom.

Kada su sastojci u pitanju svi su biorazgradivi, što ovom brendu daje epitet ekološki, a kada govorimo o pakiranju većina proizvoda dolazi u staklenoj ambalaži, dok oni koji se nužno moraju čuvati u plastici idu u reciklirane ambalaže jer se osnivači brenda zalažu za zelenu planetu.

Sve su ovo stavke koje se cijene na svjetskoj beauty sceni pa je tako, uz dobar plan i organizaciju, ovaj regionalni brend stigao na police u New Yorku i Parizu.

eridan beauty

Eridan u Parizu

Povodom posljednjeg Tjedna mode u sezoni Eridan tim kratko se preselio se u Pariz. Tamo su imali priliku, u okviru concept store-a Flying Solo, pariškoj modnoj sceni prezentirati svoje proizvode. Nakon uspjeha u New Yorku ovo je drugi grad van granica Balkana gdje se mogu kupiti Eridan proizvodi, koji su sa službenom prodajom u Parizu krenuli od 1. ožujka.

Tim je ovu priliku iskoristio da lokalnim i stranim influencerima prezentira svoj bestseller proizvod, kao i da elaborira na temu važnosti eco friendly brendova u svakoj industriji. Ovo je ujedno i znak da kvaliteta, dobar marketing i upornost ne poznaju granice.

eridan beauty
eridan beauty
eridan beauty

Koji su planovi za dalje?

Nakon uspješnih prezentacija u Americi i Francuskoj Eridan ne planira stati na tome. Njihove marketinške strategije za ovu i sljedeću godinu se uveliko planiraju i uskoro ćemo znati više o novim (vjerujemo podjednako ambicioznim) pothvatima.

Ako do sada niste imali priliku susresti se s ovim brendom na njihovoj stranici imate detaljan sastav svih proizvoda koji su trenutno u prodaji. Sjajna stvar je to što su određeni proizvodi dostupni i u setovima pa tako možete probati više proizvoda koji se međusobno nadopunjuju.

Učitati još
Zatvori