Kako izgleda ljubav u moderno doba?

Kako izgleda ljubav u moderno doba?

Emporio Armani5

Još jedna godina počela je hektično i prije no što smo se okrenuli, na vrata nam je pokucala veljača. Mjesec je ovo koji simbolizira mnogo toga, a naročito slavlje ljubavi, u danima i tjednima koji prethode Danu zaljubljenih i redovito nas potaknu na preispitivanje što za nas znači ljubav.

Ljubav je vječna inspiracija koja već stoljećima inspirira stvaralaštvo, te se proteže brojnim modnim, filmskim, glazbenim i umjetničkim pričama. Naša omiljena pjesma najčešće je ljubavnog karaktera, film kojem se uvijek rado vraćamo često slavi romansu i ljubavne osjećaje, a i komad umjetnosti iza sebe može kriti ljubavnu inspiraciju s kojom se u trenutku poistovjećujemo.

Emporio Armani3

Osim što je svuda oko nas, ljubav ima još veću vrijednost smještena u moderno doba, koje pred parove svakodnevno postavlja velike životne izazove, iskušavajući snagu njihove ljubavi i emocija koje osjećaju jedno prema drugome. No, iako izazovna, ljubav u današnje vrijeme također može biti i najljepša stvar na svijetu. Može učiniti da nam baš sve izgleda moguće, pokretati nas, jačati i mijenjati na bolje, širiti perspektivu i činiti ispunjenijim osobama… A onda, u nizu tih naoko apstraktnih teza, tu su i sve one sitnice, male navike i zajednički interesi koji parove na dnevnoj bazi čine povezanijima i jačaju njihovo zajedništvo.

Emporio Armani7

S partnerima nas povezuje zajednička ljubav prema putovanjima, gledanju omiljenih žanrova filmova i serija, odlascima na koncerte glazbenih idola, druženjima s prijateljima… Tu je, naravno, i ona nezaobilazna moda, nešto mnogo više od odjeće u trenucima kada partneri odluče razmijeniti svoje omiljene komade ili djevojka uskoči u najdraže majice svog dečka.

info@imaxtree.com

His & Hers modna priča, već je neko vrijeme inspiracija za poznate dizajnere, koja je polako, ali sigurno počela brisati granice između muške i ženske garderobe te je zavladala ulicama modnih metropola. Trendovi s modnih pista na police trgovina lansirali su odjevne komade za žene koji djeluju kao da su krišom posuđeni iz ormara njihovih ljubavnih polovica, a maskulini chic, prožet intimnom pričom o ženi koja se najbolje osjeća u odjeći partnera za kojeg gaji osjećaje, nikada nije izgledao poželjnije.

Emporio Armani4

Da je moda jedna velika (ljubavna) igra, dokazuje i želja žena i muškaraca za međusobnim usklađivanjem stylinga i kupovinom komada sličnih stilova, krojeva i boja, koji će okolini pokazati kako se savršeno nadopunjuju i kako su ona i on zapravo jedno.

Emporio Armani2

Parfemi za nju i za njega

Zajednička ljubav prema modi, ekstenziju ima i u ljubavi prema kozmetici i proizvodima beauty karaktera koji svaki naš dan čine malo boljim. Još jedan znak intimnosti među parovima svakako su i preparati koje razmjenjuju i isprobavaju ili zajednički kupuju kozmetiku koja ih veseli. Jedan značajan dio beauty rutine partnera svakako je i parfem, pri čemu žena voli nositi muški parfem i obrnuto ili svatko ima svoj. Uzimajući u obzir koliko su parfemi važni za partnere, poznati modni i beauty brend Emporio Armani kreirao je Together Stronger serijal, posvećen svom ženskom BECAUSE IT’S YOU i muškom STRONGER WITH YOU parfemu, koji u nekoliko nastavaka portretira i slavi modernu ljubav.

 

Emporio Armani

Tražite li parfem kojim ćete Dan zaljubljenih ove godine učiniti posebno pamtljivim za sebe i partnera, Emporio Armani mirisi BECAUSE IT’S YOU za nju i STRONGER WITH YOU za njega idealan su prijedlog. Prvi je savršeno ženstven, a drugi je raskošno muževan, dok u kombinaciji komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

Ideja iza ovog mirisnog dua s Emporio Armani potpisom bila je ispričati priču o moći ljubavi u moderno doba, ljubavi koja je mnogo više od prolazne zaljubljenosti i energiji istinske povezanosti i zajedništva. Same bočice parfema već su na prvi pogled senzualne, sa zaobljenim oblicima koji asociraju na muška ramena i ženske bokove, dok slovo O u riječi YOU simbolizira dva prstena i bezuvjetnu, strastvenu i neraskidivu ljubav.

https://www.youtube.com/watch?v=eDB5MQW8JiQ

Kako bi ispričao ovu priču, Giorgio Armani za kampanju parfema je odabrao mlade i iznimno talentirane glumce umjesto modela, Matildu Lutz i Jamesa Jaggera, koji u seriji kratkih filmova Together Stronger tumače snažne individualce, ali i dugogodišnji ljubavni par koji si stalno iznova dokazuje ljubav.

Emporio Armani parfeme BECAUSE IT’S YOU i STRONGER WITH YOU možete pronaći u hrvatskim parfumerijama.

 

Foto: Emporio Armani, IMaxTree, UnsplashUčitati još
Zatvori