Nova gel krema koja donosi trenutno osvježenje i kontinuiranu hidrataciju suhoj koži

Nova gel krema koja donosi trenutno osvježenje i kontinuiranu hidrataciju suhoj koži

Ništa nije ljepše od lijepe kože. Koristeći 100 godina iskustva u njezi kože, Elizabeth Arden predstavlja Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, kremu nadahnutu spa tretmanima koja vraća koži prirodno zdravlje i blistavost. Posebno dizajnirana i prilagođena za svaki tip kože, za žene i muškarce, obećava vidljivo poboljšanje u izgledu kože.

OSVJEŽAVAJUĆA ELIZABETH ARDEN GEL-KREMA ZA SUHU KOŽU

Pobijedite suhu kožu jednom i zauvijek pomoću novog Visible Difference Replenishing HydraGel Complex. Ova lagana gel-krema koja ne sadrži ulja, upija se u kožu i postiže trenutačni učinak hlađenja i kontinuiranu hidrataciju u trajanju od puna 24 sata. Pomoću formule na bazi hijaluronske kiseline i biljaka poput ekstrakta gljiva koje rastu na kori drveća, Revitalizirajući hidragel izjednačava boju i teksturu kože, smanjuje pojavljivanje finih linija i bora te je koža nakon upotrebe hidratizirana, glatka i sjajna.

Revitalizirajući hidragel kompleks s vidljivim učinkom idealan je za kožu kojoj nedostaje vlage zbog toga što njegova gel-krema posjeduje jedinstvenu formulu koja se ubrzano upija poput gela, ali vlaži dubinski  poput kreme. Na taj se način obnavlja ravnoteža i postiže hidratacija

Trebate isprobati da biste povjerovali. Klasična hidratantna formula s kojom je lako imati lijepu kožu. Ova bogata krema, štiti i vlaži kožu, vračajući joj elastičnost  te stvara zaštitnu barijeru kako bi se spriječio gubitak vlage. Ispitivanja pokazuju značajno smanjenje pojave finih linija i suhoću, dramatično poboljšanje u izgledu kože u samo 14-21 dana.

Elizabeth Arden Visible Diffrence Hydra Gel

Foto: Instagram, promo

Učitati još
Zatvori