Dyson je u Zagrebu predstavio novi uređaj koji kosu ravna dok je još mokra
Dyson je u Zagrebu predstavio novi uređaj koji kosu ravna dok je još mokra

Dyson je u Zagrebu predstavio novi uređaj
koji kosu ravna dok je još mokra

U salonu Teuta, u prisustvu modnih i beauty urednica i klijentica, održan je event na kojem je Teuta Mesaroš, poznata hair stilistica, vlasnica prestižnog frizerskog salona Teuta predstavila dugoočekivani beauty uređaj Dyson Airstrait™.

Teuta, Dyson brand ambasadorica i njen tim najavili su  ovaj inovativni uređaj, koji već slovi za proizvod godine, a koji suši i ravna kosu u jednom potezu, te tako štedi vrijeme, ne oštećuje kosu, a rezultat je ravna, sjajna i zdrava kosa.

“Dyson Airstrait™ novi je high tech proizvod koji sam s nestrpljenjem čekala da dođe i na naše tržište . Iako sad već par mjeseci radim s Dyson proizvodima i tako svojim klijenticama pružam samo najbolje za njihovu kosu, novi proizvod  “ Dyson Airstrait™ je the must have ukoliko želite prirodan ravan izgled za vašu kosu, a da ju pritom ne oštećujete, već je ona i dalje sjajna i zdrava.” izjavila je Teuta Mesaroš.

Dyson Airstrait
Dyson Airstrait
Dyson Airstrait

Dyson Airstrait – inovativno rješenje za oblikovanje kose

Dyson Airstrait™ je novi u nizu inovativnih tehnoloških riješenja za oblikovanje kose, čiji je autor James Dyson sa svojim timom inženjera. Dyson je kompanija koja je u posljednjih 25 godina napravila revoluciju na području uređaja za kosu bez grijaćih ploča i bez oštećenja toplinom. Priča o kompaniji Dyson počinje sa dubokim razumijevanjem upotrebe snažnog protoka zraka i ostvarivanje njegovog potencijala u svim njihovim uređajima, pa na tom principu počiva i Dyson Airstrait™.

Radi se o uređaju koji donosi novi način ravnanja mokre kose. Bez grijaćih ploča ili oštećenja toplinom, čiji snažan usmjereni protok zraka istodobno suši i ravna kosu.  Na taj način korisinici će pojednostaviti svoju rutinu oblikovanja kose i lako postizati prirodan ravan izgled i zaglađen blistav finiš.

Dyson Airstrait™ je na hrvastkom tržištu u prodaji kod ovlaštenih prodajnih partnera: Bazzar, Centar tehnike, E-kupi, Harvey Norman, Links, Mikronis,  Sancta Domenica, Svijet Medija, Tehno – Mag i Teuta Boutique salon.  Više o uređaju saznajte ovdje.

Dyson Airstrait
Dyson Airstrait
Dyson Airstrait
Dyson Airstrait

Foto: PR

Učitati još
Zatvori