Što kada se spoje dnevna njega i SPF? Nastaju ova dva nova sjajna proizvoda

Što kada se spoje dnevna njega i SPF?
Nastaju ova dva nova sjajna proizvoda

SPF postaje sve bitniji

Naš odnos prema sunčanju i onim svakodnevnim trenucima u kojima dolazimo u doticaj sa sunčevim zrakama, iz godine u godinu drastično se mijenja. Nema sumnje da su na to izravno utjecale klimatske promjene, kao i negativne prakse svjetskih gospodarstava, koje za posljedicu imaju slabljenje ozonskog omotača, naš sve direktniji kontakt sa štetnim UV zrakama i sve češća kožna oboljenja kojima svjedočimo.

Ljetne dane koje smo još do prije koju godinu bezbrižno provodile na suncu, sada je tako zamijenila osviještenost, informiranost i naposljetku želja za kvalitetnom zaštitom kože od sunca, koja nije svedena samo na 2 tjedna godišnjeg odmora provedenog na moru. Danas smo sve svjesnije te nužnosti da kožu štitimo svih 365 dana u godini i u tom kontekstu kozmetički proizvodi sa zaštitnim SPF faktorom postaju krucijalni dio naše svakodnevne beauty rutine. Čak i kada je zima, čak i kada je oblačno, čak i kada sunce ne vidimo – štetno zračenje svejedno dopire do nas i zato je preparat koji će odbiti nevidljive sunčeve zrake na našu kožu toliko bitan.

SPF postaje sve bolji

Davno su prošla vremena kada je nanošenje proizvoda sa SPF faktorom bila potpuna gnjavaža, zbog toga što se teško razmazuje, ostavlja bijeli ili masni trag na koži… Beauty industrija u tom je pogledu ostvarila veliki napredak i neumornim istraživanjima ostvarila inovacije koje su nam bitno olakšale svakodnevicu.

Proizvodi sa zaštitnim faktorom danas su ne samo praktični za nanošenje i ugodni na koži, već i multifunkcionalni i mogu se pohvaliti s više učinaka. Danas ih ne smatramo samo preparatima za zaštitu od sunca, već su postali nezaobilazan dio naše jutarnje beauty rutine. Pomno osmišljenih formula, jednostavno se apliciraju, koža ih brzo upija i mi smo za svega nekoliko trenutaka spremne za sve što donosi radni dan pred nama.

Novi Olival Professional proizvodi za njegu i zaštitu od sunca

SPF kojeg želite isprobati već ovog proljeća

Svake toplije sezone i ususret ljetu, na našem se tržištu pojavi pregršt novih proizvoda iz SUN kategorije.

No, mi vam danas predstavljamo nešto ipak malo drugačije! Za ovu inovaciju o kojoj možete pročitati više u nastavku zaslužan je omiljeni domaći kozmetički brend Olival, koji je upravo lansirao dva nova SPF proizvoda, namijenjena za 365 dana u godini.

Dva nova Olival Professional proizvoda sa zaštitnim faktorom

Stvarajući ove nove članove unutar Olival Professional obitelji koju obožavaju brojne skincare entuzijastice u Hrvatskoj, Olival je imao jasnu misiju: napraviti proizvode sa zaštitnim učinkom koji će biti nezaobilazan dio naše dnevne beauty rutine i koji će nam u konačnici i uštedjeti vrijeme.

Tako su nastala ova dva hibrida između dnevne njege i zaštitnog faktora, koja nam donose najbolja od oba segmenta: hidratiziraju i zaglađuju kožu te ju kroz dan pouzdano štite od sunca. Ako vam se sviđa ideja da vaša hidratantna krema (ili fluid), koju inače nanosite ujutro nakon čišćenja kože, u sebi ima i SPF s kojim ćete odmah zaštititi kožu i skratiti svoju uobičajenu jutarnju rutinu, vrijeme je da isprobate dva nova Olival Professional skincare heroja!

Olival Professional krema za lice SPF 50

Olival Professional krema za lice SPF 50 divan je matirajući mousse namijenjen svim tipovima kože i posebno prilagođen mješovitoj i masnoj koži lica i vrata. Zahvaljujući sposobnosti brzog upijanja, nakon čega ostaje tek baršunasti mat finiš, posebno će se svidjeti onima koji žele matirani ten tijekom cijelog dana. Nakon njegova korištenja nema neugodnog osjećaja težine na koži, lice je nahranjeno, zaštićeno od štetnog sunčevog zračenja i spremno za sve dnevne izazove.

Olival Professional fluid za lice SPF 30

Olival Professional fluid za lice SPF 30, drugi Olivalov novitet za proljeće 2021., vrlo je lagani dnevni fluid za sve tipove kože s posebnim naglaskom na suhu i osjetljivu kožu lica i vrata. Njegova svilenkasta tekstura upija se iznimno brzo čineći kožu odlično hidratiziranom uz neodoljivi prirodni sjaj i nježan osjećaj mekoće.  

Kako će se Olival Professional krema za lice SPF 50 i Olival Professional fluid za lice SPF 30 uklopiti u vašu rutinu?

  • Kao hidratantna krema
  • Kao make up podloga/primer
  • Kao zaštita od sunca (naročito za sve one koji koriste vitamin C, retinoide i kiseline)

Šećer za kraj: novi Olival Professional proizvodi ne ostavljaju bijele tragove, ne sadrže dodane boje i mirise, te su laboratorijski testirani!

Pronaći ih možete u drogerijama i na web shopu www.olival.hr.

Foto: Olival, Pexels

Učitati još
Zatvori