Diorov mineralni puder: Zvijezda jesenske kozmetičke torbice

Diorov mineralni puder: Zvijezda
jesenske kozmetičke torbice

Svaka nova sezona, kako u modnom, tako i u beauty svijetu donosi novitete koje s nestrpljenjem očekujemo, a jesen je uvijek jedno od najiščekivanijih razdoblja, osobito kad je riječ o ljepoti. Naime, u ljetnim danima potpuno minimaliziramo sadržaj kozmetičke torbe pa teške pudere i premasne hidratantne kreme, kao i one proizvode koji isušuju kožu ostavljamo po strani te se okrećemo njihovim laganijim verzijama. Ipak, s dolaskom hladnijih, promjenjivih dana polako počinjemo proučavati sve novitete iz preparativnih i dekorativnih linija proizvoda i tražiti jesenskog favorita koji će postati nova zvijezda naše kozmetičke torbice.

Na samom vrhuncu ljetne sezone, već smo zavirili u prve jesenske kolekcije i pronašli jedan proizvod koji bi mogao dobiti must have epitet u hladnijim danima. Riječ je o puderu u prahu Dior Diorskin Mineral Nude Matte koji dolazi u tri nijanse: Fair, Light i Medium. Diorov novitet zapravo je mineralni puder u prahu koji trenutačno ujednačava i matira ten, ali ga istovremeno naglašava zahvaljujući česticama koje omogućavaju prirodan sjaj.

Iz Diora kažu kako je ovaj mineralni puder savršen za nude make up, a nakon njegova apliciranja, koža ostaje glatka i baršunasta. Licu daje lijep, prirodan sjaj te je izvrsna podloga za nanošenje drugih make up proizvoda. Na licu ne djeluje teško, a koža ispod njega može disati zahvaljujući ultra-laganoj formuli koja je obogaćena koktelom vitamina.

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori