Još uvijek niste našle idealnu gustoću i nijansu pudera? Ovo je super praktično rješenje

Još uvijek niste našle idealnu gustoću i nijansu pudera? Ovo je super praktično rješenje

Svaki make up stručnjak složio bi se s tim da je savršena baza za make up poput kamena temeljca. Savršena baza počinje nijansom koja je u potpunosti usklađena s vašom kožom. Uz to, važno je da je prilagođena i potrebama vaše kože te razini prekrivanja koju želite postići. Sve ovo razumije brend Dcypher koji upotrebom odgovarajuće tehnologije i znanosti o bojama može ispuniti obećanje i pružiti vam puder koji je u potpunosti prilagođen vama.

Sama formula ovog tekućeg pudera je lagana na vašoj koži, poput hidratantne kreme, čak i kad odaberete potpuno prekrivanje. Ona se s lakoćom blenda s kožom, tako da možete i zaboraviti da nosite podlogu. Dcypher vam omogućuje i to da odaberete kakav finiš želite, kao i razinu hidratacije, a puder će vam stići u bočici s pumpicom za lakše doziranje. Njihove formule su cruelty-free, veganske i ne sadrže sulfate i parabene. U nastavku možete vidjeti kako izgleda postupak analize vaše kože i odabira željenih svojstava pudera.

Postupak kreiranja vašeg jedinstvenog pudera

Dcypher

Nakon što kliknete na ‘start’ upalit će se kamera na vašem uređaju. Morate se dovoljno približiti i mora biti dovoljno dobro osvjetljenje kako bi oni čak tri puta mogli skenirati vašu kožu u pokušaju da analiziraju točan ton i podton. Naravno, prethodno biste trebali odstraniti sav make up kako bi rezultat bio točan i najvjerniji vašoj koži lica.

Dcypher

Nakon toga potrebno je označiti je li vaša koža mješovita i masna, uravnotežena ili suha te koju razinu prekrivanja želite. Uz to, možete odabrati i željeni finiš – želite li da je on potpunosti mat, prirodan ili blistav, na vama je samo da kliknete na omiljenu opciju.

Dcypher

Na kraju dobivate svoj rezultat, svoj jedinstveni ID koji predstavlja samo vaš ton i podton kože, kao i sve one druge opcije koje ste birali prilikom izrade.

Dcypher

Priča koja stoji iza brenda Dcypher

Adam i Claire su biokemičari s dugogodišnjim iskustvom u industriji ljepote. Oboje su početak svoje karijere proveli radeći za poznate brendove. Claire je cilj bio shvatiti što potrošači poput zaista žele od svoje beauty rutine. S druge strane, Adam je razvijao inovativne proizvode i formule, poput onih koji stoje u vašim kupaonskim ormarićima. Zajedno su zaključili da jedna ključna stvar nedostaje svim ‘velikim igračima’ – personalizacija!

Znaju da je to budućnost ljepote jer svi žele proizvode koji odgovaraju samo njima. Tako su odlučili objediniti svoje znanje i tehnologiju, kako bi nam pružili upravo to, puder koji je prilagođen samo nama. U Dcypheru vjeruju da nijansa koja je ‘blizu’ vašoj nije dovoljno dobra jer kompromis ne bi trebao postojati, pogotovo ako za tim nema potrebe.

Njihova tehnologija je prva takva na svijetu i omogućuje vam da kreirate potpuno prilagođenu formulu pudera koja odgovara vašoj nijansi kože, a uz to ima prekrivanje, razinu hidratacije, teksturu i finiš baš onakav kakav želite. Svaku formulu oni kreiraju ispočetka, što znači da je svaki puder koji napusti njihov laboratorij potpuno jedinstven i prilagođen – bez predložaka, bez prečaca, bez kompromisa. Dizajnirate ih vi, a kreiraju ih oni. Ono što je najbolje je to što će vam vratiti novac ako niste zadovoljni svojom nijansom. Može li bolje od toga?

Svoj Dcypher tekući puder možete kreirati i naručiti ovdje.
Imajte na umu da, kako bi vam dostavili vaš puder iz Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatsku, trebate potrošiti minimalno 30 funti, u protivnom vam narudžba neće proći.

Foto: Dcypher, Instagram

Učitati još
Zatvori