Make up proizvod zbog kojeg bi se zauvijek mogli odreći tekućeg pudera

Make up proizvod zbog kojeg bi se zauvijek
mogli odreći tekućeg pudera

Em Cosmetics, make up brend Michelle Phan, upravo je kreirao jedan pravi game changer u make up svijetu. Brend je prošli mjesec lansirao svoj prvi proizvod za postizanje ljepšeg tena, a ime mu je Daydream Cushion. Ovih dana toliko je ljudi vezano za svoj dom zbog ograničenja uzrokovanih pandemijom da sve više njih prihvaća prirodni izgled svoje kože. Samim time, sve rjeđe nose make up, a pogotovo tekući puder. Uz to, zaštitne maske su postale uobičajeni dio naše svakodnevice pa ni zbog toga ne osjećamo toliko veliku potrebu za full make upom.

Daydream Cushion za lagano prekrivanje i regeneraciju kože

Daydream Cushion je podloga koja pruža lagano prekrivanje, no nudi brojne druge benefite. On njeguje i regenerira kožu. Ova linija make up cushiona sadrži samo šest različitih nijansi, ali s obzirom na prirodu proizvoda i način na koji se stapa s kožom, nijansa ne mora nužno biti identične boje kao i ten. Em Cosmetics je mali brend pa mu je malo teže kreirati veliki raspon nijansi. No, zato su se pobrinuli za to da ovih šest budu prikladne za velik broj ljudi. Isto tako, iako je riječ o samo šest nijansi, razlika između najsvjetlijih i najtamnijih prilično je velika, što često nije slučaj kod mnogih drugih brendova.

Formula ove podloge sadrži i SPF 50, koji ne ostavlja pepeljast ton kože. Stapa se s kožom i pruža pristojnu količinu prekrivanja. Međutim, ono što se odmah može primijetiti je cjelokupni efekt prirodne kože, samo bolje. Odličan je i za one koji obično ne nose podlogu nego radije samo nanesu korektor oko očiju i na ona mjesta na licu koja im ne izgledaju onako kako bi htjeli. Cushion je još jednostavniji za primjenu od korektora. Isto tako, tekući puder često ne izgleda kao prirodna koža, ali s Daydream Cushionom eliminirat ćete taj problem. On uistinu pruža onaj željeni izgled tena, a uz dodatnu dobrobit SPF-a doista vam daje priliku da ponovno nosite podlogu, čak i ako ovih dana zapravo ne izlazite puno izvan svog doma.

Daydream Cushion možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori