7 koraka vrhunske njege kose u centru Rijeke

7 koraka vrhunske njege kose u
centru Rijeke

Bez obzira na to imate li neke konkretne želje ili ne, definitivno svaki put prilikom odlaska u frizerski salon tražite smjernice od svog stilista. Bilo da je u pitanju frizura, boja kose ili to na koliko kratko biste se mogli ošišati, važno vam je njihovo mišljenje jer oni su stručnjaci. Dovoljno su upućeni da znaju koja je savršena frizura za svačiji oblik lica, a znaju i točnu nijansu kestenjasto smeđe uz koju se vaše zelene oči mogu istaknuti. Sve to vrijedi i za proizvode za njegu kose. Isto tako, salon uvijek treba imati izbor fantastičnih proizvoda, kako bi vaša kosa došla do izražaja zahvaljujući zdravom sjaju. Sve ovo razumije brend Kérastase koji nudi izvrsnu uslugu u svim svojim salonima, a ona se sastoji od čak 7 koraka Customer Journeyja.

Customer Journey: Kako izgleda svih 7 koraka do blistave kose u 4Look Kérastase salonu?

Radi se o usluzi koja svakome nudi jedno jedinstveno iskustvo. Klijenti imaju priliku doživjeti i proći kroz jedno pravo malo luksuzno putovanje, a krajnji cilj tog putovanja je lijepa kosa uz nezaboravnu uslugu. Zahvaljujući tome ćete se uvijek iznova vraćati baš na tu adresu. Ova usluga dostupna je u odabranim Kérastase salonima, a među njima se nalazi i salon 4Look u Rijeci, na adresi Žrtava Fašizma 2/b. To je mjesto na kojem možete naći Kérastase proizvode i doživjeti ovu njihovu signature luksuznu uslugu od 7 koraka, koja je uistinu posebna i drugačija. Kako biste ostali u toku sa svime što 4Look salon ima u ponudi možete ga zapratiti putem Instagrama i Facebooka. Što točno uključuje Customer Journey, otkrijte u nastavku.

Dobrodošlica

Već pri rezervaciji termina putem telefona, a potom dolaska u salon osjetit ćete dobrodošlicu. Frizerski stilist pitat će vas želite li, primjerice, šišanje ili cijeli tretman šišanja i stiliziranja? Naime, tretman može poboljšati konačan rezultat zahvaljujući Fusio-Dose ritualu koji je pogodan za vaš tip kose. Ritual se definira tako što prethodno napravite dijagnostiku kose i vlasišta, što ne traje duže od 12 minuta.

Potrebe i dijagnostika

Ako ste ikada imali dojam kao da vas frizerski stilisti zapravo ne slušaju i ne razumiju koje su vaše želje i potrebe, ne morate brinuti. Stručnjaci u salonu 4Look u Rijeci će se maksimalno potruditi shvatiti što želite. Postavljat će vam pitanja sve dok ne otkriju, prepoznaju i utvrde točno ono što vam je potrebno i kakav rezultat želite postići. U skladu s tim će vam preporučiti uslugu. Primjerice, imate li dogovorenu kavu s prijateljicom odmah nakon tretmana, Fusio-Dose uz Discipline Booster će vam osigurati savršeno isfeniranu kosu.

Personalizirana preporuka 

Frizerski stilisti u salonu 4Look su dovoljno stručni da vam preporuče odgovarajuću uslugu i u onim trenucima kad vi sami ne znate što je točno vašoj kosi potrebno. Utvrdit će vaš tip kose i odrediti koji proizvodi su najbolji za vas. Uz to, objasnit će vam zašto vam preporučuju baš te proizvode i koji su njihovi benefiti. Također, vaš frizerski stilist je tu kako bi vam dao korisne savjete i trikove za njegu vaše kose. Pritom je jedna od najvažniji stavki iskrenost.

Predstavljanje personalizirane haircare rutine

Kérastase saloni imaju rješenje za svaku vašu potrebu. Tako će vam i u salonu 4Look nakon tretmana preporučiti proizvode koji će vam omogućiti da vam kosa blista svaki dan i dok ju njegujete kod kuće. Oni će vam pokazati proizvode da ih možete vidjeti – njihovo pakiranje i o čemu se točno radi. Tako će vam biti najlakše odlučiti želite li možda odmah kupiti neki od njih. Odabir personaliziranih haircare proizvoda nikad nije bio jednostavniji, zar ne?

Dodatne ponude

Poželite li se dodatno opustiti, ne morate brinuti. Ispunit će se svaka vaša želja i potreba. Tako možete dodatno uživati u brojnim deluxe tretmanima poput Fusio-Dosea koji će vam pružiti cijelo iskustvo bezbrižnog opuštanja. Cijelo to vrijeme će vam kosa biti u ‘rukama’ profesionalaca, kao i profesionalnih proizvoda, kojima možete vjerovati. 

Zaključivanje usluge

Frizerskim stilistima u Kérastase salonima se uvijek možete obratiti s povjerenjem. Ako ste nesigurni pri odabiru proizvoda koje biste ponijeli kući, zamolite stručnjake u salonu da vam još jednom objasne benefite svakog od njih. Potom odlučite želite li neki proizvod. Sve to možete bez pritiska jer stilisti su tu da brinu o vama i vašem iskustvu u salonu, ali i kod kuće. Na vama je samo da odaberete točno ono što želite.

Lojalnost klijenta

Volite li se osjećati zbrinuto sve do odlaska iz salona? 4Look salon u Rijeci, kao i svaki Kérastase salon u svijetu, to će vam omogućiti. Na odlasku imate mogućnost odmah dogovoriti svoj sljedeći termin. Osjećajte se slobodnima pitati postoji li kakav program lojalnosti u vašem K salonu, kako biste još češće i povoljnije mogli uživati u svim blagodatima ovog tretmana od 7 koraka. Kako bi vam olakšao, vaš stilist će vam u knjižicu zapisati datum idućeg dolaska da ne biste zaboraviti kad vam je termin. Uistinu se radi o potpunoj usluzi koja je dizajnirana prema svakome tko kroči u salon. Sve što mi trebamo napraviti je prepustiti se i uživati.

4Look salon ima i web shop putem kojeg možete kupiti Kérastase proizovode.

Preporuka

Zatvori