Otkrijte sve o najnovijoj liniji proizvoda koji su kreirani posebno za kovrčavu kosu

Otkrijte sve o najnovijoj liniji proizvoda koji su kreirani posebno za kovrčavu kosu

Pravi zaljubljenici u proizvode za njegu kose danas definitivno imaju razlog za slavlje. Naime, iz vodećeg francuskog brenda Kérastase-a, nam dolazi profesionalna luksuzna njega za sve vrste valovite i kovrčave kose – Curl Manifesto! Sve detalje o ovoj inovativnoj liniji ćete i vi imati priliku otkriti na prvom Kérastase digitalnom eventu 5. svibnja u 17 sati.

Online eventu možete pristupiti putem linka: Click here to join the meeting. Obožavamo proizvode koji nam pomažu da manifestiramo ljepotu svoju kose – #manifestyourgreatnes @kerastase_official #curlmanifesto.

Iznimna profesionalna njega za sve vrste valovite i kovrčave kose

Curl Manifesto je 8-dijelna luksuzna linija za njegu kovrčave kose. Ona odgovara na želje i izazove žena s valovitom do kovrčavom, iznimno kovrčavom i spiralno kovrčavom kosom. S jedinstvenom kombinacijom za hidrataciju, osnaživanje i definiciju, ova linija pruža intenzivnu njegu svim vrstama kovrčave kose. Hidratizirajući manuka med, ojačavajući ceramid i definirajući glicerin, kombinacija su koja kovrčavu kosu čini 74% hidratiziranijom, 99% otpornijom na lomljivost i sa 81% više definicije.

U konačnici, ova linija spaja luksuz s izvrsnom izvedbom, koja potiče žene da nose svoje kovrče ponosno i pune samopouzdanja. S linijom Curl Manifesto, slavimo sve vrste i teksture kose i napredujemo u ambiciji da omogućimo najbolju moguću luksuznu njegu kose svim ženama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori