Jedna od najljepših i najmekših električnih četkica za zube

Jedna od najljepših i najmekših
električnih četkica za zube

CURAPROX Hydrosonic PRO – savršen spoj tehnologije i glamura 

Iako su klasične četkice za zube još uvijek jedan od najpopularnijih „alata“ oralne higijene, električne četkice u posljednje vrijeme postale su pravi hit. Jedna od njih je svakako CURAPROX Hydrosonic pro – zubna četkica koju odlikuje napredna sonična tehnologija, ali i glamurozan dizajn zbog kojeg se više nikada nećete htjeti odvojiti od nje.

Sonična tehnologija – najnapredniji sustav četkanja do sada

Hydrosonic pro ima pogon visokih performansi koji proizvodi visokofrekventne sonične vibracije koje se prenose na vlakna četkice. Svaki pokret motora stvara soničnu vibraciju, a Hydrosonic u jednoj minuti proizvodi čak 42.000 pokreta. Pri toj brzini, vibracije glave četkice stvaraju hidrodinamički učinak koji doprinosi još većoj učinkovitosti četkanja.

Što je hidrodinamički učinak?

42.000 pokreta u minuti postignuto je s razlogom. Iznad otprilike 30.000 pokreta u minuti, vibracija na vlaknima četkice stvara turbulencije u tekućini koja se nalazi u ustima. 

Turbulencija potom čini da mješavina paste, vode i sline prodire u međuzubne prostore, teže dostupna mjesta i prostor između zuba i desni gdje razara zubni plak i bakterije koje ga stvaraju. Snažna sila vlakana usmjerava tekućinu prema mjestima koja vlakna ne mogu samostalno doseći.

Nježna curen® vlakna

Hydrosonic pro dostupan je s tri inovativna zamjenska nastavka – power, sensitive i single, na čijim glavama se nalaze posebna curen® vlakna visoke gustoće – najmekši i najnapredniji materijal kojeg koristimo za proizvodnju svih Curaprox četkica. 

Glave zamjenskih nastavaka blago su nagnute kako bi omogućile bolji pristup i optimalne kutove čišćenja. Zahvaljujući posebnom nagibu curacurve® čišćenje zadnjih kutnjaka i mjesta oko bravica ortodontskog aparata ili implantata postaje vrlo jednostavno. 

Tri programa i sedam intenziteta četkanja

Četkica Hydrosonic pro pruža tri programa čišćenja „start, „clean“ i „smile“, a motor se pokreće u sedam intenziteta četkanja, ovisno o problemima i stanju zuba. 

Za oštećenu caklinu i osjetljive desni, dostupan je nastavak „sensitive“ uz upotrebu programa „clean“ s 32.000 pokreta u minuti i niži intenzitet četkanja. 

Kada se zubi i desni oporave, programi „smile“ i „clean“ s više intenziteta pružaju visoku učinkovitost čišćenja. Program »start« uz nastavak »single« idealan je za posebno čišćenje ortodontskih aparata, proteza i implantata.

Potpuna oprema za oralno zdravlje – čak i na putovanju

Curaprox Hydrosonic pro dostupna je u praktičnom i elegantnom putnom etuiju. Za kraća putovanja dovoljno je jedno punjenje baterije, a za duža putovanja u pakiranju se nalazi USB punjač. 

Tvrtka Curaden teži ostvarivanju svoje misije pružanja besprijekorne čistoće, preciznosti, zaštite i jednostavnosti upotrebe u svakom svom proizvodu, a četkica Hydrosonic Pro zasigurno je trenutno jedan od njezinih najnaprednijih. Više o Curaprox Hydrosonic Pro pronađite ovdje.

Foto: Curaprox

Učitati još
Zatvori