Stigla je najnovija Biologique Recherche smirujuća krema za lice protiv crvenila

Stigla je najnovija Biologique Recherche smirujuća krema za lice protiv crvenila

Biologique Recherche Crème Verte Espoir A.R. lagana je i svilenkasta krema koja sprječava i ublažava vidljive znakove rozaceje poboljšavajući kvalitetu kože. Njezina korektivna formula pomaže vidljivo smanjiti proširenost i intenzitet crvenila, istovremeno ublažavajući pojavu kapilara. Pogodna je za trenutna stanja kože© sklone rozaceji.

Prilagođena trenutnim stanjima kože sklonih rozaceji

Rozaceja, također poznata i kao kuperoza, kronična je kožna bolest. Karakterizira je trajno crvenilo, osobito na ispupčenim dijelovima lica: na obrazima, nosu i čelu. Rezultat je upala kože povezana s poremećajima prokrvljenosti, kao što je pretjerano širenje kapilara lica. Ovo je stanje mnogo češće nego što se misli i može uzrokovati znatnu psihološku nelagodnost. Iako je znanstvenicima još prilično tajanstvena, pokazalo se da je nekoliko uzroka odgovorno za pojavu rozaceje: genetika, temperaturne promjene, dob, prehrana, ali i stres.

Crème Verte Espoir pojačava svoje »a.r. djelovanje« protiv crvenila

Crème Verte Espoir (danas poznatu kao Crème Verte Espoir A.R.) koju su izvorno stvorili osnivači Biologique Recherche, Yvan i Josette Allouche, amblematski je proizvod tvrtke protiv crvenila već više od 15 godina. Smiruje i pomaže smanjiti crvenilo, a istovremeno jača zaštitnu barijeru kože. Na temelju najnovijih znanstvenih dostignuća, Biologique Recherche uspio je preoblikovati ovu klasičnu kremu za još temeljitije djelovanje na probleme povezane s rozacejom. Ova nova kombinacija aktivnih sastojaka, pažljivo odabranih zbog svog specifičnog djelovanja na kožno crvenilo, pomaže u prevenciji i smanjenju vidljivih znakova rozaceje djelujući na reaktivnost kože koja uzrokuje privremeno crvenilo i na pojavu kapilara što izaziva kronične oblike crvenila. Reaktivna epiderma i koža izložena stresu odmah je smirena, bolje se može obraniti a ten ponovo postaje ujednačen.

Tri su platforme djelovanja Crème Verte Espoir A.R.

Vaskularna platforma

Glukozid protiv crvenila koji se nalazi u ovoj smirujućoj kremi je molekula koja kontrolira prolazno ili ustaljeno crvenilo, inhibirajući aktivnost receptora osjetljivosti na stres uzrokovan hranom ili toplinom te potičući krvožilnu otpornost. Kompleks na bazi cvjetova arnike, Salomonovog pečata i šišarki čempresa sadrži stimulirajuća, vazokonstriktivna i drenirajuća svojstva, dok ekstrakt bobica šisandre narančastih cvjetova ograničava stvaranje novih krvnih žila i smanjuje krvožilne upale.

Zaštitna platforma

Ester riže ima protuupalna i antioksidativna svojstva, šećer štiti i biostimulira prirodnu obranu kože, dok ekstrakt lista bijelog čaja obnavlja sjaj i vitalnost kože ograničavanjem pojave crvenila, koje se javlja osobito kao posljedica štetnih utjecaja iz okoliša. Ekstrakt bijelog čaja također ima antioksidativna i protuupalna svojstva.

Platforma obnavljanja lipida

Biljni lamelni fosfolipidi u ovoj kremi djeluju poput istinske »druge kože« i pomažu u obnavljanju kožne barijere. Posjeduju svojstva obnavljanja lipida, hidracije, zaštite i restrukturiranja.

Prednosti Crème Verte Espoir A.R.

Nanesena na očišćenu kožu ujutro i/ili navečer, Crème Verte Espoir A.R. koži pruža višestruke prednosti:

  • ublažava pojavu kapilara
  • smanjuje proširenost i intenzitet crvenila
  • štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i ograničava upalne reakcije
  • jača epidermu
  • poboljšava kvalitetu kože
  • smiruje i donosi ugodnost

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori