Najraskošnija kolekcija ruževa za usne nosi Chanel potpis

Najraskošnija kolekcija ruževa za
usne nosi Chanel potpis

@chanel.beauty

Jednostavni i efektni, ruževi za usne desetljećima se nalaze na listi najpopularnijih beauty proizvoda u kojima se krije nevjerojatna moć transformacije. U samo nekoliko preciznih poteza, ruž za usne začinit će i najjednostavniji make up look.  Neodoljiva privlačnost ruža za usne još jednom ga je istaknula u samom središtu beauty trendova za 2020. godinu koja će otkriti svu njegovu raskoš – od laganih i prozračnih formula do klasičnih ruževa za usne čije će nas kremaste formule i intenzivni pigmenti još jednom osvojiti.

Zavodljive beauty trendove u svojoj novoj limitiranoj kolekciji ruževa za usne predstavila je beauty kuća Chanel.

Raskošniji no ikad – novi Chanel ruževi za usne

Uz klasike iz svijeta parfema, ruževi za usne oduvijek su bili jedan od najpopularnijih beauty proizvoda modne i beauty kuće Chanel. Raskošne teksture i nijanse isticali su ih u gomili, a dašak luksuza donosilo im je i prepoznatljivo pakiranje. Nakon laganih ruževa za usne u olovci i prvog puderastog ruž za usne, beauty kuća Chanel nas u novoj godini vraća klasičnom ružu unutar nove Chanel Rouge Allure Camélia limitirane kolekcije.

Inspirirana kamelijom, cvijetom u kojem je inspiraciju pronalazila i sama Gabrielle Coco Chanel i koji je od samog početka dio Chanel priče, kreativna direktorica beauty kuće Chanel Lucia Pica kreirala je limitiranu kolekciju ruževa za usne koja donosi spoj raskošne kremaste teksture i najraskošnijih nijansi crvene i ružičaste boje.

Unutar limitirane Chanel Rouge Allure Camélia kolekcije predstavljene su četiri nove Rouge Allure nijanse te četiri nove Rouge Allure Velvet nijanse koje krasi baršunasti završni efekt. Istovremeno suvremena i trenutna, ali i s naglaskom na prepoznatljivi klasičan stil i eleganciju koje uvijek povezujemo s beauty i modnom kućom Chanel, nova limitirana kolekcija otkrila je ruž za usne u njegovom najraskošnijem i najzavodljivijem izdanju.

@chanel.beauty

Osam raskošnih nijansa iz Chanel Rouge Allure Camélia kolekcije možete otkriti ovdje, a sve novosti pratite na Instagram profilu @chanel.beauty.

@chanel.beauty

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori