Bili smo na Chanel beauty eventu u Rovinju – donosimo novitete koji su predstavljeni

Bili smo na Chanel beauty eventu u Rovinju – donosimo novitete koji su predstavljeni

Početkom ovog tjedna uživali smo u prekrasnom dragulju istarskog turizma, Rovinju. U Rovinj smo se zaputili posebnim povodom, a to je bilo predstavljanje noviteta kultne modne i beauty marke Chanel. U dvodnevnom eventu imali smo prilike vidjeti proizvode linija koje su već stigle, ali i one koje tek stižu. U ovom prekrasnom druženju uživali smo u jednom od najboljih hotela na našoj obali – Grand Park Hotel Rovinj.

Chanel No.1 nova je linija proizvoda koja će postati kultni klasik

Na eventu smo imali priliku vidjeti najnoviju liniju proizvoda Chanel No.1 koja dolazi nakon stoljeća kultnog Chanel No.5 mirisa. Nova Chanel No.1 kolekcija sastoji se od devet proizvoda. Uključuje proizvode za njegu kože, višenamjensku šminku i mirisnu maglicu. Kolekcija se bazira na izmijenjenoj formuli koja se temelji na revitalizirajućim učincima cvijeta crvene kamelije. Fokus cijele kolekcije jest na vitalnosti – ključnom svojstvu ekstrakta crvene kamelije. Stoga u kolekciji možemo pronaći razne skincare proizvode, ali i višenamjenske proizvode poput lip and cheek tint koji se može upotrijebiti kao balzam za usne ili rumenilo. Možda je čak i glavna zvijezda kolekcije i potpuno novi miris No.1 de Chanel L’Eau Rouge. Formuliran s crvenom kamelijom, parfemska vodica je osvježavajuća i prožeta cvjetnim notama.

Kolekcija inspirirana ljetom koju ćemo nositi cijele sezone

Osim Chanel No.1 linije proizvoda, predstavljena je i The Sky, The Sun and The Sea kolekcija. Ova kolekcija prožeta je lakovima za nokte u bojama koje ćemo nositi cijelu ljetnu sezonu. U kolekciji možemo pronaći nježne i pastelne boje, ali i vibrantne boje koje će biti idealne za ljeto. Ovo je jedna od onih kolekcija koju ćemo moći nositi ne samo u ljetnoj sezoni već i cijele godine.

Les Beiges je kolekcija koja redefinira način na koji nanosimo šminku

Kolekcija Les Beiges okrenuta je jednim od najvećih trendova u poslijednjih nekoliko godina, a to je ‘No Makeup Makeup’ trend. U ovoj liniji proizvoda možemo pronaći šminku čija je tekstura lagana i daje našoj koži da diše. Kolekcija je prožeta tekućim rumenilima i puderima laganih formula koje se iznimno lako mogu nadograđivati. Sam naziv rumenila i pudera, Water-Fresh Blush i Complexion Touch nalaže da će ovi proizvodi dati vašoj koži sjaj. Ova linija redefinirala je teksturu šminke za lice i način na koji je nanosimo.

Osim ove tri kolekcije predstavljena je i Les Eaux De Chanel Paris-Paris linija parfema koji su nas mirisom i dizajnom naprosto oduševili. Također, predstavljena je i Rouge Allure L’Extrait linija Chanel ruževa za koje već znamo da su beauty must-have i kultni klasik koji svaka žena naprosto mora imati.

Foto: Privatna arhiva

Preporuka

Zatvori